MÁDARA, brandul leton de cosmetice organice, lanseaza OCEAN LOVE, editia limitata de iarna dedicata marilor si oceanelor lumii.

Comunicat de presa

MÁDARA, brandul leton de cosmetice organice, lanseaza OCEAN LOVE, editia limitata de iarna dedicata marilor si oceanelor lumii.

Formulele organice si vegane ale produselor se afla in ambalaje reciclate si 100% reciclabile; de exemplu, tubul de spuma demachianta este realizat din deșeuri marine iar 1 tub este echivalentul a 6 pungi de plastic recuperate din mare.

MÁDARA omagiază mările și oceanele lumii prin colecția festivă de produse organice prietenoase cu planeta pe care trăim.

OCEAN LOVE – naturale, curate, blânde cu pielea noastră și mediul înconjurător, în ambalaje reciclate și reciclabile.

FORMULE ORGANICE / VEGANE / NU TULBURĂ PLANETA / AMBALAJE DIN MATERIALE RECICLATE / 100% RECICLABILE / CRUELTY-FREE / CERTIFICATE ECOCERT-COSMOS

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

OCEAN LOVE contine:

- Clean Essentials Set: Spuma demachianta + DD DAILY DEFENCE- cremă protectoare

- Vitamin Oil: amestec multifuncțional de uleiuri de primulă, limba-mielului și semințe de zmeură, combinate cu extractul bogat vitaminizat de cătină și măceșe

- Cremă de mâini hidratantă

- Săpun lichid pentru mâini și corp

- Săpun exfoliant - cu particule fine din lava neagra

Totodată, MÁDARA propune pentru ingrijirea esentiala in sezonul rece gama TIME MIRACLE, formata din produse anti-aging cu COMPLEXUL BIO DE REGENERARE CELULARĂ dezvoltat pe bază de extract revitalizant de mesteacăn nordic şi 0% adaos de apă.

MÁDARA a obţinut în laboratoarele sale formula originală CELL REPAIR BIO-COMPLEX, un complex bio de regenerare celulară care se bazează pe ingrediente active puternic antioxidante şi extracte vegetale naturale care stimulează producţia de colagen.

7 ingrediente preţioase: extracte de cătină, trifoi roşu, afine, sânziene, creţişoară, castane şi coada calului. Toate ingredientele vegetale din complexul bio MÁDARA provin din flora nordică şi culturi organice.

TIME MIRACLE contine:

- Age Defense - crema de zi antirid

- Ultimate Facelift - crema de zi lifting

- Cellular Repair - ser antirid

- Wrinkle Smoothing - crema de ochi antirid

- ReGENE Optic Lift - serum pentru ochi

- Total Renewal - crema de noapte antirid

- Hydrafirm Hyaluron Jelly - ser hialuronic

- Mască ReGENE LIFTING Volume Rebuild


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri