Specialiștii Gerovital au creat produse complementare celor existente, dezvoltate după ultimele tendințe în cosmetologie, având o acțiune duală, atât de îngrijire, cât și de înfrumusețare.

Comunicat de presă

Farmec, producător român de cosmetice, își extinde portofoliul prin lansarea liniei Perfect Look, sub umbrela gamei Gerovital H3 Evolution. Astfel, specialiștii Gerovital au creat produse complementare celor existente, dezvoltate după ultimele tendințe în cosmetologie, având o acțiune duală, atât de îngrijire, cât și de înfrumusețare.

Inovația adusă de noua gamă este dată de Acidul Hialuronic 4D și de Uleiul natural din Trandafir Sălbatic, pentru un efect radiant instantaneu, cu un ton natural de roz. Acidul Hialuronic 4D este un complex molecular antirid, ce conține 4 dimensiuni moleculare diferite. În funcție de masa moleculară, Acidul Hialuronic are un grad diferit de absorbție în piele, cu beneficii specifice: de la efectul de hidratare imediată la suprafața pielii, la pătrunderea în straturile profunde ale epidermei pentru a stimula capacitatea de apărare naturală a pielii și activarea procesului de reparare epidermică. Acțiunea Acidului Hialuronic 4D este completată de Uleiul Natural din Tradafir Sălbatic, care aduce un aport valoros de nutrienți cu scopul de a crește elasticitatea, fermitatea, gradul de hidratare și confortul pielii.

Perfect Look - Născută sub semnul evoluției

Produsele Gerovital H3 Evolution Perfect Look se adresează tuturor tipurilor de ten, au formulări uşoare şi conferă beneficii imediate. Crema Ultra-Activă și Luminozitate regenerează și hidratează intens pielea feței, oferindu-i un lift instant și un efect radiant sănătos. Uleiul din semințe de Trandafir Sălbatic acționează în sinergie cu Acidul Hialuronic, stimulând efectele de hidratare și creștere a elasticitații și fermității pielii, pe când extractul de Gatuline Expression conferă un efect de lift instant. Efectul antirid este susținut și de Sepilift DPHP®, sursă importantă de aminoacizi, iar complexul de vitamine Niacinamidă, Vitamina C lipozomală și Vitamina E maximizează efectele de regenerare și redensificare a pielii.

Crema Remodelare Contur Față este recomandată pentru îngrijirea zilnică a pielii uscate. Asigură o acțiune antirid și restructurantă, remodelează conturul feței, în timp ce hrănește și repară pielea. În plus, datorită structurii biomimetice a cremei, principiile active ajung în straturile profunde ale pielii, crescându-i eficiența.

Cu o eficacitate demonstrată sub control dermatologic, Crema Fermitate Contur Ochi are un efect vizibil de lifting a pielii din jurul ochilor, reduce aspectul întunecat al cearcănelor și conturează strălucirea ochilor. Pentru demachiere, Apa Micelară Bizafică curăță delicat tenul, îndepărtând chiar și machiajul waterproof.

Din categoria produselor pentru îngrijire corporală fac parte Crema Hidratantă Fermitate Corp, care îmbunătățește textura pielii corpului, prin sinergia principiilor active hidratante, având un parfum suav de trandafir sălbatic, și Crema Anticelulitică, care este creată special pentru a ameliora zonele cu celulită, lăsând pielea hidratată, elastică și fermă. Pentru efecte vizibile este necesar un tratament de durată.

10 ani de Gerovital H3 Evolution

Gama Gerovital H3 Evolution sărbătorește în 2020 aniversarea de 10 ani de la lansarea pe piață, timp în care și-a consolidat poziția de lider pe segmentul produselor antirid[1], cele mai vândute și apreciate produse fiind Fiolele cu Acid Hialuronic, Crema Antirid cu Acid Hialuronic și Crema Antirid Intens Hidratantă SPF 10. Linia Gerovital H3 Evolution conține 15 produse de îngrijire personală, disponibile sub formă de creme, fiole, seruri și deodorante. Potrivită pentru toate tipurile de ten, gama Gerovital H3 Evolution este special creată pentru a încetini cele 3 mecanisme de îmbătrânire a pielii şi pentru a le contracara efectele pe termen lung, folosind 3 principii active: SOD, supranumită „superenzima anti-îmbătrânirii”, Trylagenul, ce acţionează împotriva ridurilor şi asigură o piele mai netedă, mai elastică, și GP4G, care regenereaza tenul din interior.

Noile produsele Gerovital H3 Evolution Perfect Look, precum și produsele GH3 Evolution pot fi achiziționate din rețeaua de magazine Gerovital și Farmec, din magazinul online www.farmec.ro, din supermarketuri, magazine din comerțul tradițional și din farmacii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

Speak și Ștefania se pregătesc să devină părinți?! Codin Maticiuc i-a da de gol pe cei doi artiști aflați în izolare

27 Ianuarie 2022 - kudika.ro

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri