1835 kilometri parcurși în mers sau alergare: rezultatul final al 'Provocării Mega. Sport', inițiată de Mega Mall

Peste 350 de persoane au finalizat „Provocarea Mega. Sport – Aleargă 5 km și relaxează-te apoi la shopping!”, adunând în 2 săptămâni mai mult de 1800 de kilometri în mers sau în alergare.

Comunicat de presă

Campania inițiată de Mega Mall s-a desfășurat în perioada 01 – 15 noiembrie, cu scopul de a încuraja mișcarea ca parte a unui stil de viață mai echilibrat. Participanții puteau contoriza distanța parcursă prin mers și alergare cu ajutorul aplicației Running Heroes, astfel încât să adune 5 kilometri într-o singură zi și intrau automat în tragerea la sorți pentru unul dintre voucherele în valoare de 50 de lei, oferite de Mega Mall. Provocarea s-a adresat persoanelor din București, dar și din județul Ilfov.

În total, 548 de persoane au acceptat provocarea, iar 367 dintre aceștia au ajuns în finală, îndeplinind obiectivul setat, și parcurgând peste 1800 de kilometri în mers sau în alergare.

Aproape 300 dintre participanții care au îndeplinit obiectivul de 5 km au fost premiați, prin tragere la sorți, cu vouchere în valoare de 50 de lei de către Mega Mall.

Provocarea „Mega.Sport – Aleargă 5 km și relaxează-te apoi la shopping!” este parte a proiectului „Efectul Mega. Sport.”inițiat de Mega Mall, o serie de emisiuni în care sportivi de performanță oferă sfaturi utile pentru toți cei interesați de gestionarea eficientă a emoțiilor. În fiecare episod, publicul poate învăța din poveștile de viață ale unor sportivi remarcabili, pe care sportul i-a ajutat să progreseze, depășindu-și limitele. Recomandările invitaților se adresează tuturor celor interesați în această perioadă de efectele pozitive ale sportului și ale mișcării asupra gestionării emoțiilor. Acestea pot fi urmărite pe pagina de Facebook Mega Mall București.
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri