Secretul pielii frumoase în sezonul rece cu noile creme pentru corp elmiplant Supreme Hyaluronic și Beloved Coconut

Toamna, pielea are nevoie de extra îngrijire, iar hidratarea este un pas esenţial, peste care nu trebuie să sari niciodată.

Comunicat de presă

Noile creme pentru corp elmiplant Supreme Hyaluronic şi Beloved Coconut au o textură cremoasă, bogată, ultra-hrănitoare, care îţi oferă super hidratare cu aroma preferată şi te ajută să îţi păstrezi pielea frumoasă şi în sezonul rece.

Hidratare de durată cu acid hialuronic

Pentru că în anotimpul rece te poţi confrunta adesea cu senzaţia de piele uscată, este important să îţi schimbi rutina de îngrijire şi să îi acorzi pielii hidratarea de care are nevoie. O doză generoasă de acid hialuronic îţi oferă un boost uimitor de hidratare, care se menţine timp îndelungat. Simte puterea hidratării avansate din noua cremă pentru corp elmiplant Supreme Hyaluronic, o alegere ideală pentru zilele friguroase.

Cu o textură ultra-cremoasă, lasă pielea suplă şi catifelată, învăluită într-un parfum delicat. Formula sa ajută la refacerea pielii uscate, căreia îi redă confortul şi senzaţia minunată de hidratare, ce se resimte până la 48 de ore.

Acidul hialuronic este recunoscut pentru proprietăţile sale de a reface elasticitatea pielii, îmbunătăţindu-i fermitatea, pentru ca tu să te bucuri de o piele fină şi mătăsoasă oricând.

Crema pentru corp elmiplant Supreme Hyaluronic îţi oferă doza binemeritată de hidratare de care ai nevoie pentru a te simţi minunat toamna asta în pielea ta!

Magia uleiului de cocos pentru o piele fină ca mătasea

Uleiul de cocos are nu doar o aromă încântătoare, dar şi minunate efecte benefice pentru pielea uscată, căreia îi redă frumuseţea şi strălucirea instant. Un adevărat cocktail de hidratare pentru piele în sezonul rece, noua cremă pentru corp elmiplant Beloved Coconut conţine ulei de cocos 100% natural, un antioxidant puternic ce contribuie la regenerarea pielii, restabilirea elasticităţii şi prevenirea îmbătrânirii premature.

Beneficiile uleiului de cocos din noua cremă pentru corp elmiplant Beloved Coconut sunt completate de proprietăţile de hidratare intensă ale uleiului de Buriti şi Marula 100% naturale, care lasă pielea fină şi mătăsoasă la atingere.

Hidratată în profunzime şi învăluită într-un parfum discret, pielea îşi recapătă frumuseţea şi senzaţia de confort.

Noile creme pentru corp elmiplant Supreme Hyaluronic şi Beloved Coconut sunt secretul tău toamna asta pentru o piele frumoasă, sănătoasă şi perfect hidratată!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri