Începând din luna noiembrie, Cori Grămescu, antrenoare și nutriționistă, devine parte din echipa de experți AVON în calitate de Antrenor LiiV în nutriție și lifestyle.

Comunicat de presă

Din această poziție, Cori va oferi consultanță și sfaturi profesioniste pentru promovarea gamei de produse LiiV a companiei, dedicată unei alimentații sănătoase și unui stil de viață armonios.

De 16 de ani antreprenoare și promotoare a conceptului de wellness în România, Cori Grămescu a devenit un reper pentru comunitatea femeilor în cautarea echilibrului personal, pe care continuă să le inspire și să le motiveze prin sfaturile și viața ei de zi cu zi. Pe lângă activitatea sa ca owner al unui business de fitness, Cori a absolvit și un MBA la Maastricht School of Management, ceea ce a ajutat-o să se dezvolte și în zona de consultanță.

"Mă bucur să mă alătur unei comunități de femei energice, motivate și dornice să își construiască un stil de viață sănătos și sustenabil. Cred cu tărie că împreună putem construi acele alegeri de lifestyle care să ne ajute să ne remodelăm corpul, să ne întreținem starea de sănătate și să devenim mai active și mai încrezătoare în forțele proprii" , a spus Cori Grămescu.

În calitate de antrenor LiiV în nutriție și lifestyle, Cori va susține un program de educare și consultanță pe teme de nutriție și mișcare pentru femeile preocupate de un stil de viață sănătos. Acesta va cuprinde tutoriale de educație nutrițională, live-uri cu consumatoarele pe subiecte de alimentație și mișcare și va lansa și coordona provocări pentru îmbunătățirea stilului de viață. Cori și sfaturile sale vor putea fi urmărite pe pagina de Facebook AvonSpace și în comunitatea de Facebook Provocarea LiiV.

Cori se alătură unei echipe de experți formată din Roxana Minea, Makeup Artist AVON, Ioana Simian, medic dermatolog și specialist AVON și George Cozma, hairstylist AVON.

Gama de produse LiiV

Filosofia gamei pornește de la studii științifice care arată că femeile au nevoi nutriționale unice și diferite pe parcursul vieții, în funcție de etapa în care se află (copilărie, tinerețe, sarcină, perioadă adultă, maturitate). Astfel, produsele LiiV sunt formulate cu niveluri optime de elemente nutritive individuale pentru a corespunde nevoilor unice ale femeilor, în funcție de etapa vieții sau de stilul de viață. Gama cuprinde în acest moment:

- Shakeurile echilibrate nutrițional pentru femeile adulte, pentru femeile care planifică o sarcină și pentru femeile mature 60+ ani, o alegere potrivită pentru a înlocui una sau două mese principale ale zilei pentru controlul greutății sau pentru a scăpa de presiunea de a găti când ești în criză de timp. De asemenea, sunt o alternativă echilibrată la gustările nesănătoase, conținând vitamine, minerale, fibre și proteine de înaltă calitate, esențiale pentru buna funcționare a organismului.

- Stimulentul regenerator pe bază de colagen, care crește conținutul de colagen din piele cu până la 60%, îmbunătățește elasticitatea pielii și aspectul unghiilor și al părului.

- Băutura hidratantă concentrată pe bază de Aloe Vera organică, ceai verde și ghimbir, care face gustul apei plăcut și devine un aliat de nădejde pentru a bea minim 2 litri de apă zilnic, având aromă tropicală și conținut scăzut de calorii.

- Suplimentul pentru odihnă și relaxare, un mix de Magneziu, vitamina B6 și extracte din plante, roiniță, mentă, valeriană, care te ajută să reduci nivelul de stres resimțit, să adormi mai ușor și să ai un somn de calitate pe timpul nopții, trezindu-te odihnită și plină de energie.

- Sticla pentru apă LiiV, cu gradație și orar inscripționate, pentru a te ajuta să te hidratezi pe parcursul întregii zile, oriunde te-ai afla, acasă, la birou, în mașină.

- Shaker-ul LiiV, cu compartiment de depozitare a semințelor, cerealelor sau a plicului Liiv, putând astfel să prepari o masă echilibrată în doar câteva minute, oriunde te-ai afla.

Toate produsele LiiV sunt dezvoltate împreună cu experți în știința sănătății și în nutriție și fabricate în Europa și America de Nord.

Produsele pot fi comandate online pe www.avon.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri