Toamna aceasta, AVON celebrează 15 ani de la lansarea celei mai vândute game din portofoliul de parfumuri - Today Tomorrow Always.

Comunicat de presă

Toamna aceasta, AVON celebrează 15 ani de la lansarea celei mai vândute game din portofoliul de parfumuri - Today Tomorrow Always*. Îndrăgita colecție de parfumuri continuă să rămână în topul preferințelor româncelor și în prezent. Cu ocazia aniversării, AVON a lansat Celebrate, o versiune mai proaspată și strălucitoare a apei de parfum TTA Today.

Între 2015-2018, au fost cumpărate mai mult de 2 milioane de parfumuri din gama TTA. În medie, în 2018, AVON a vândut un parfum TTA pe minut. Deși preferat în special de doamne (74,6%), și variantele pentru bărbați au fost achiziționate într-un procent de 25,4 %.

Numărul de sticle Today Tomorrow Always vândute se poate traduce prin 100 de tone de parfum folosite de românce, pentru care au fost folosite 20,000 de petale de neroli, floarea ce stă la baza popularei arome. Pe o notă festivă, cantitatea poate fi echivalentul a 130.000 de sticle de șampanie, iar toate parfumurile vândute ar putea cu ușurință să reconstruiască o variantă aromată a celebrului Turn Eiffel.

Today Tomorrow Always - de 15 ani alegerea femeilor din România!

*Gama TTA este numărul 1 în rândul tuturor aromelor AVON România – bazat pe rezultatele din 2018 în toate cele 17 pie


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri