Parintii sunt invitati in zona lounge din Bucuresti Mall-Vitan, la cursul gratuit pentru siguranta copilului in autovehicul.

Comunicat de presa

Pe 12 aprilie, de la ora 17:30 pana la 19:30, parintii sunt invitati in zona lounge din Bucuresti Mall-Vitan, la cursul gratuit pentru siguranta copilului in autovehicul, organizat de Chicco. La eveniment vor participa reprezentanti ai Politiei Comunitare, Serviciul de circulatie, sector 2, Bucuresti.

Participantii la curs vor afla informatii utile despre scaunele auto potrivite, legislatia romana si internationala, sistemul Isofix, cum sunt omologate si testate scaunele auto, importanta efectuarii crash test-ului, modalitatea corecta de montare a scaunului, reguli de siguranta si multe altele.

Informatii cu privire la curs sunt disponibile pe pagina de Facebook dedicata evenimentului.

In Bucuresti Mall-Vitan, Chicco se afla la etajul 1. Parintii pot gasi produse precum: carucioare, scaune de masa, scaune auto, balansoare, puericultura mica (pompe de san, biberoane, sterilizatoare, canute etc), jucarii, haine, incaltaminte si cosmetice.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Curs gratuit de siguranta copilului in masina la Bucuresti-Mall Vitan.