Experimentează şi joacă-te cu cele mai hot nuanţe ale momentului.

Vara aceasta, PANDORA îmbină un stil jucăuş cu un aer boem şi emoţii pozitive! Experimentează şi joacă-te cu cele mai hot nuanţe ale momentului – albastru-peruzea, corai sau oranj – şi asortează-le cu brăţările din piele fină, arămie, cărămizie sau neagră, şi cu ciucurii coloraţi mobili.

Noua colecţie nu este trecătoare asemenea unei iubiri de o vară. Colierele, brăţările, talismanele, pandantivele, cerceii şi inele de vară exprimă personalitatea puternică şi spiritul liber al celor care le poartă. Ele sunt finisate manual, fiind realizate din metalele preţioase de înaltă calitate şi având modele versatile. Aceste bijuterii pot deveni cele mai frumoase amintiri, la care te poţi întoarce oricând pentru a reintra în atmosfera de festival.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

Acum începe o nouă eră a aventurilor de stil, PANDORA îndemnându-le pe femeile de pretutindeni să se exprime necondiţionat – într-o manieră vintage inspirată de Woodstock-ul anului 1969 sau într-una modernă, în spiritul unor festivaluri precum Coachella, Untold, Electric Castle sau Neversea. Creează combinaţiile ideale de bijuterii pentru festivaluri prin suprapuneri ale brăţărilor, cerceilor şi colierelor în variate culori şi materiale, potrivite pentru a completa orice ţinută.

Lasă-te inspirată, descoperă detaliile frumoase ale vieţii şi simte-te liberă să abordezi look-uri inedite cu noile noastre bijuterii vibrante, inspirate de atmosfera festivalurilor şi perfecte pentru o vacanţă electrizantă.

Îndrăzneşte să explorezi!,

Blugii cargo - din nou în tendințe! 10 modele de jeanși moderni, cu buzunare în stil cargo Colecția adidas x Marimekko: mișcarea oferă un optimism nelimitat adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

#DOPANDORA

Descoperă bijuteriile în magazinele PANDORA şi pe www.pandora.net.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri