LaDORNA, una dintre cele mai îndrăgite mărci de cottage cheese din România, revine pe rafturile magazinelor tale preferate cu noile perle mari și catifelate de brânză proaspătă cu multa smântână de cea mai bună calitate.

O gustare excelentă pentru oricând ți-e puțin foame și îți dorești o pauză sănătoasă și savuroasă, Perlele LaDORNA sunt pretextul perfect pentru a avea un moment de răsfăț doar pentru tine. Creată pentru o evadare din rutina zilnică, noua rețetă unică te va surprinde datorită perlelor mari de brânză proaspătă care se topesc în gură și smântânii care adaugă un plus de gust delicios de lapte, perfect pentru a-ți da energia de care ai nevoie pentru restul zilei.

Perlele de brânză proaspătă cu smântână LaDORNA au un conținut de proteine optim pentru a-ți asigura doza ta zilnică de sănătate. Le găsești ușor pe raft datorită designului nou și atrăgător al ambalajelor, disponibile atât în variantele de 180 de grame, cât și în variantele mai generoase, de 300 de grame, cu un conținut de grăsime de 2% sau 6%, astfel încât să îți poți alege exact varianta care ți se potrivește cel mai bine.

Cu siguranță te vei îndrăgosti de LaDORNA Perle de brânză proaspătă cu multa smântână încă de la prima linguriță! Ce zici, încerci și tu?

#PauzeDePerle
#PauzeDeChic

Despre LaDORNA

LaDORNA, una dintre cele mai îndrăgite mărci de lactate din România, este din 2008 parte a grupului Lactalis, cel mai mare grup de produse lactate din lume. Mizând pe potențialul extraordinar de dezvoltare al pieței locale de lactate și valorificând resursele prime de excelentă calitate, Lactalis a continuat să crească portofoliul LaDORNA și să lanseze produse inovatoare. La nivel mondial, grupul

Lactalis are peste 55.000 de angajaţi, iar produsele sale sunt fabricate în peste 200 de unităţi de producţie prezente în 35 de ţări din întreaga lume.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri