Traieste vara in ritmul tau si fii fresh.

Comunicat de presa

Gata cu urmele de deodorant pe hainele tale preferate, pentru ca noile deodorante B.U. in Action Zero% sunt concepute pentru a avea grija de tine, de pielea ta si de hainele tale. in plus, noua formula este conceputa cu 0% saruri minerale, 0% alcool si 0% clorhidrat de aluminiu.

Pentru ca tu sa te simti confortabil, poti alege Invisible Deodorant, cu capsule parfumate care se activeaza la contactul cu transpiratia pentru a intări sentimentul de prospetime. Sau poti opta pentru Roll On, conceput cu Malodor Control Neofresh Technology, ce are grija de starea ta naturala de prospetime, pâna la 48 de ore.

Fii fara grija, pentru ca le vei putea folosi chiar si dupa epilare. Acestea calmeaza si netezesc pielea, iar tu te vei simti gata de actiune. in plus, sunt concepute pentru a nu lasa urme albe pe piele sau pe haine, chiar si atunci când te imbraci imediat dupa aplicare.

Ce e si mai important? Formula Protectie & ingrijire a deodorantelor B.U. in Action Zero% mentin flora naturala a pielii. Astfel, acestea impiedica dezvoltarea si proliferarea bacteriilor nocive, in timp ce bacteriile bune sunt protejate.

Castiga premii cool cu B.U. in Action Zero%

Surprizele nu se opresc aici! B.U. in Action Zero% te premiaza in mod amuzant si creativ. Te asteptam pe cubuesticastigatoare.ro sa jucam X si 0%, iar tu poti câstiga unul dintre premiile saptamânale - adica accesorii utile pentru sport si produse B.U. in Action Zero% sau chiar marele premiu: o bicicleta MTB DHS.

Traieste vara in ritmul tau si fii fresh, pentru ca B.U. In Action Zero% este deodorantul in care poti avea incredere!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri