12:06, 29 Iunie 2018 publicat în Noutati

Parfumurile franțuzești au o eleganță aparte, ce desăvârșesc aparițiile și completează ținutele cu note de mister. Laboratoarele Fiterman te invită să descoperi rafinamentul și noblețea parfumurilor Charrier Parfums.

Charrier Parfums a luat naștere în urmă cu 125 de ani, la Grasse, Capitala Mondială a Parfumurilor.

În fabrica de la Valluris este creat, dezvoltat, conceput și produs fiecare parfum care te alintă cu arome rafinate și atrăgătoare.Iată de ce merită să-ți răsfeți simțurile cu parfumurile Charrier Parfums, distribuite de Laboratoarele Fiterman:

Citeste si:
NOU! Primer pentru scalp cu Ulei de Marula de la Wella Professionals
NOU! Primer pentru scalp cu...

Tendre Folie - Învăluie femeia mai întâi în note de mandarină și pepene galben, pentru ca apoi să se transforme într-o explozie de arome proaspete de trandafir, frezie, lemn de santal și rădăcină de iris.

Air de France Croyance Or - Răsfață simțurile femeilor grațioase cu aroma delicată a violetelor, cu parfumul suav al prunelor, trandafirilor și orhideelor și cu notele puternic lemnoase.

Citeste si:
Cu numai câteva pulverizări aerul din casa ta va fi curat cum nu ai...
Cu numai câteva pulverizări...

Air de France Pour Homme - Este un parfum bărbătesc, ușor picant, care îmbină perfect notele de mandarină și portocală cu cele marine, cu piperul, cedrul, moscul alb și ambră pentru a emana eleganță și siguranță de sine nestudiată.

Les Parfums de France, o colecție de trei parfumuri:

Love Romantic, eau de parfum - Îmbină notele din familia citricelor și a fructelor (mango, măr verde, lamâie, grapefruit, coacăze negre) cu note florale de liliac, iasomie, trandafir și note de bază lemnoase.

Lovelys French, eau de parfum - Este o explozie de arome care îți trezesc simțurile, începând cu mireasma atrăgătoare de iasomie, pară și portocală, terminând cu note orientale de vanilie și mosc.

Love Elegant, eau de parfum - Emană eleganță prin îmbinarea aromelor suave de pară, flori albe si trandafir, cu cele puternice de lămâie, grapefruit și mosc.

Ne găsiți și pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/CosmeticeLaboratoareleFiterman/


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri