Bucurestenii sunt invitati si in acest sezon sa se bucure de serile de jazz in aer liber organizate de AFI Cotroceni, in parteneriat cu UCIMR, pe scena din fata centrului comercial.

Sute de trecători au fost luați prin surprindere de inițiativa organizatorilor și implicarea artiștilor în verile 2016 și 2017. În urma succesului înregistrat, Stagiunea AFI Fan Jazz revine și în această vară cu evenimente organizate în fiecare joi, vineri și sâmbătă, în intervalul 19:00 - 21:00, la intrarea Far.

Tineri artiști excepționali vor interpreta în fiecare weekend standarde de jazz internațional și teme de improvizație acordate sezonului. Pe parcursul verii, vor concerta artiști precum Sergiu Chirileasa, Albert Tajti, Ciprian Pop, Alexandru Svet, Alexandru Cotîrță și alte nume ale scenei tinere de jazz din România. Intrarea este liberă. 

Tot la AFI Cotroceni, pasionații fotbalului pot urmări cele mai importante meciuri din Campionatul Mondial transmise în direct prin TVR pe unul dintre cele mai mari ecrane din România amplasate în fața centrului comercial, intrarea Far.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON

Cu scopul de a promova muzica jazz într-un cadru cât mai extins și accesibil publicului larg, proiectul AFI Fan Jazz este organizat în parteneriat cu UCIMR – Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România – prin programul „Oportunități la tine acasă” dedicat tinerilor artiști din România cu rezultate remarcabile, oferindu-le, cu acest prilej, oportunități reale de afirmare aici, acasă, în România.

Distracția și aventura simțurilor se simt ca acasă în cel mai mare mall din România

Pe toată durata verii, vizitatorii sunt invitați să descopere numeroase oferte de relaxare și de petrecere a timpului liber, atât în incinta centrului comercial AFI Cotroceni, cât și la terasele deschise la cele două intrări – Galaxy și Far.

Pe lângă stagiunea AFI Fan Jazz, centrul comercial AFI Cotroceni lansează „Campionatul distracției” în cadrul căruia a pregătit zeci de surprize pentru iubitorii de fotbal și nu numai, în perioada 14 iunie – 15 iulie. Astfel, experiența vizionării meciurilor pe ecranul de la intrarea FAR va fi completată de o serie de activități precum tombole și premii zilnice, predicții ale meciurilor, concursuri cu teme specifice din fotbal, spectacole de dans ale unor talentate majorete și multe alte surprize. În plus, AFI Cotroceni a pregătit o activare și pentru cei pasionați de shopping: pentru cumpărături de minimum 300 de lei, au toate șansele de a câștiga dublul sumei cheltuite în mall.

Mai multe detalii despre surprizele pe care le pregătește AFI Cotroceni puteți găsi pe pagina de Facebook a mall-ului, ori pe www.aficotroceni.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri