Orice femeie visează la un ritual sofisticat de înfrumusețare, care să îmbine perfect ingredientele miraculoase oferite de natură cu expertiza unui creator ce se folosește de inovație pentru a realiza cosmetice desăvârșite.

Descoperă Mineral Aqua Perfection

O astfel de experiență îți oferă noua cremă hidratantă Mineral Aqua Perfection de la -417, ce este inspirată de universul unic și benefic al Mării Moarte.

După cum îi spune și numele, crema hidratantă Mineral Aqua Perfection pentru ten normal și uscat este un produs cosmetic îmbogățit cu un complex de minerale prețioase de la Marea Moartă, extrase rare din plante și vitamine.

Crema regenerează suprafața pielii, datorită ingredientelor din plante atent selecționate și îmbunătățește aspectul general, oferindu-i hidratare. Textura fresh și ușoară a cremei hidratante -417 Mineral Aqua Perfection penetrează pielea imediat, lăsând în urmă un efect de satin.

Te invităm să descoperi textura senzuală si rafinata a acestei creme, să te bucuri de parfumul său irezistibil și să beneficiezi de efectele sale neașteptate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine A fost lansat primul centru de igienizare dentară din România PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

-417 este o linie unică și exclusivă de produse pentru îngrijirea pielii ce combină vitaminele energizante ( A, B, E, D si F), extractele naturale din plante și un complex bogat de minerale din Marea Moartă.

Numele brandului simbolizează locația exactă (417m sub nivelul mării) de unde sunt extrase cele mai prețioase ingrediente pentru produsele -417.

Produsele -417 sunt disponibile în România, exclusiv în farmaciile Sensiblu.

Informații si pe https://www.facebook.com/minus417sensiblu/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri