Prin fiecare bijuterie PANDORA aleasa, strangi momente minunate, amintiri de Craciun si sentimente dragi.

comunicat de presa

Pentru noua COLECTIE DE CRACIUN 2017, PANDORA s-a inspirat din frumusetea cosmosului si a naturii, creand bijuterii care aduc la viata frumusetea stelelor cazatoare, precum si emotiile si povestile sarbatorilor de iarna. Noile modele demonstreaza, inca o data, fascinatia PANDORA pentru o lume de vis, precum si angajamentul pentru bijuterii realizate din materiale de calitate, obtinute prin metode etice. Argintul 925, nuantele pudrate ale PANDORA Rose si aurul de 14k sunt nelipsite in acest sezon extraordinar, marcat prin bijuterii atent create, finisate manual.

Culorile vii ale pietrelor anima petrecerile, iar combinatiile de nuante reci recreeaza nostalgia iernilor de altadata. Modelele cristalelor de gheata si ale fulgilor de zapada stralucesc impodobind bijuterii delicate, feminine si elegante. Iar spiritul Craciunului este cuprins intr-o colectie asemeni unui glob de zapada in culori traditionale, cu toate simbolurile de sarbatoare care aduc liniste si bucurie in viata noastra.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții

Prin fiecare bijuterie PANDORA aleasa, strangi momente minunate, amintiri de Craciun si sentimente dragi, care exprima deopotriva splendoarea naturii, precum si stilul si spiritul tau. Nu uita sa le oferi indicii celor dragi, pentru a primi ce-ti doresti de Craciun.

#DOGetWhatYouWishFor #DOPANDORA

Descopera intreaga colectie in magazinele PANDORA si pe www.pandora.net.

Despre PANDORA

Cunoscuta in toata lumea pentru bijuteriile sale de inalta calitate, finisate manual, disponibile la preturi accesibile, PANDORA creeaza, fabrica si comercializeaza bijuterii moderne din materiale veritabile. Inspirandu-le pe femei sa-si accepte personalitatea si sa-si exprime stilul propriu, bijuteriile fermecatoare si feminine de la PANDORA cuprind momentele de neuitat ale vietii. Creatiile unice si atent finisate de la PANDORA combina mestesugul vechi de secole cu tehnologia moderna si sunt distribuite in mai mult de 100 de tari, de pe sase continente, prin aproximativ 8.100 de puncte de vanzare, incluzand peste 2,100 de magazine-concept.

De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! De purtat: 10 fuste cochete cu aspect satinat pentru această primăvară! APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

Fondata in 1982 si avand sediul in Copenhaga, Danemarca, PANDORA are peste 21,500 de angajati in intreaga lume, dintre care aproximativ 12,400 sunt in Thailanda, unde compania fabrica produsele. PANDORA este listata public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga. Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati www.pandoragroup.net sau gasiti-va inspiratia pe www.pandora.net.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri