Aceasta perioada coincide cu sfarsitul sezonului de gradinarit si venirea perioadei cand plantele trebuie protejate impotriva frigului.

Tendinte in materie de solutii pentru protejarea plantelor

Materialele de protectie din fibre naturale precum iuta sau fibra de cocos au devenit tot mai utilizate in ultimii ani. Pastrand aceasta tendinta in materie de protectie a plantelor pe timp de iarna, magazinele Hornbach ofera clientilor cele mai noi solutii bio pentru protejarea plantelor in gradini, terase sau balcoane. Un astfel de exemplu sunt protectiile din iuta pentru ghivece disponibile in diferite nuante dar si in printuri colorate.

Conform specialistilor Hornbach, tot mai multi romani achizitioneza plante mediteraneene precum palmieri, smochini, citrice, maslini pentru infrumusetarea gradinilor si nu numai. Pentru ca nu rezista peste iarna fara protectie, aceste plante trebuie protejate in intregime. in acest sens, clientii care trec pragul magazinelor Hornbach, pot opta pentru husele de dimensiuni XXL din lana sau iuta care asigura protectie completa pe timpul iernii. Husele sunt disponibile in trei dimensiuni, cu fermoare integrate care permit o manipulare usoara, fara a deteriora planta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Caria dentară – ce este și cum se tratează

Pentru a raspunde nevoilor clientilor, in luna noiembrie, in locatiile Hornbach au fost amenajate zone speciale unde consultantii ofera informatii despre ingrijirea plantelor pe timp de iarna.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri