GETT’S MEN EXCLUSIVE - pentru orice barbat care isi doreste cel mai inalt serviciu de barbering dublat de asocierea cu un brand de prestigiu.

Designul interior al locatiei este inspirat de perioada Art Deco, perioada de aur a barbershop-urilor si a unui lux elaborat, barbershop-ul fiind in mod traditional, un loc monden de socializarea a barbatilor, redevine astazi la importanta de odinioara.

“Am imbunatatit stilul Art Deco cu elemente de design japonez, cu lampi realizate pe comanda, cu elemente de mozaic de lemn si cu echipamente de la Takara Belmont, liderul mondial al echipamentelor pentru barber shop, toate imbinate armonios pentru a crea un spatiu vintage, dar modern. Investitia initiala in locatie a fost de 200.000 euro si vom mai investi inca 15.000 euro pentru a aduce servicii noi precum manichiura, masaj dar si imbunatatirea lavoarelor la conceptul modern de scafa de spalat. in UK 90% din barber shop-uri folosesc sistemul de aplecat in fata la spalat pe cap, pe cand in Franta, procentul este inversat in favoarea celor care folosesc spalatul pe cap lasandu-se pe spate. Consideram ca GETT’S MEN Exclusive trebuie sa intre in zona de maxim confort si standarde cu care clientii GETT’S sunt obisnuiti, astfel incat vom demara acest proces de schimbare. ” a continuat Lucian Miess.

„Principiile de baza folosite in trecut nu s-au schimbat: migala, produsele speciale si mai ales respectarea ritualului de barbierit sunt cele care fac diferenta intre o simpla frizerie si o experienta traita intr-un barber shop.

Calitatea serviciilor este cartea de vizita a oricarui barbershop, iar serviciile premium sunt expertiza noastra de mai bine de 20 ani. “ a incheiat Lucian Miess

In spiritul de socializare al conceptului de barber shopuri, o terasa-bar si cafenea va asteapta cu 26 locuri, suficient de generoasa pentru a putea gazdui intalniri cu parteneri de afaceri, cu prieteni sau evenimente diverse, de la degustari de vinuri si cognac-uri selecte, de whiskey sau cocktailuri, sau alte tipuri de evenimente.

GETT’S MEN EXCLUSIVE, pentru orice barbat care isi doreste cel mai inalt serviciu de barbering dublat de asocierea cu un brand de prestigiu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri