Cu o investitie de 15 milioane de euro, noul resort cuprinde cel mai mare teren de golf din Romania, dar si o serie de facilitati de cazare si relaxare unice, clasificate la standardul de patru stele plus.

Theodora Golf Club este situat la maximum 10 minute cu masina fata de Alba Iulia, fiind totodata o destinatie de interes pentru turistii straini, distanta fata de aeroportul din Cluj sau cel din Sibiu fiind intre 1 si 2 ore.

Standarde inalte de ospitalitate

Resortul Theodora Golf Club este localizat intr-o zona deluroasa, pe malul stang al raului Mures, oferind vizitatorilor o priveliste aparte, inconjurata de natura. Acesta cuprinde un ansamblu de 14 vile cu 82 de camere duble la standard de patru stele plus, care vor fi disponibile spre rezervare, incepand cu 15 octombrie.

Terenul de golf ce se intinde pe 56 ha cu 18 parcursuri in lungime totala de 6518 m numara 4 parcursuri par 3, 10 parcursuri par 4, 3 parcursuri par 5 si 1 parcurs par 6- cel mai lung parcurs din Europa. Resortul TGC este situat pe o suprafata totala de peste 62 ha, din care cea mai generoasa parte este alocata terenului de golf (56 ha), iar cele 7 ha sunt ocupate de vilele resortului si alte facilitati. in arhitectura sa regasim 14 vile pentru cazare, 5 vile in regim privat, 1 sala conferinte, 1 piscina exterioara, cladirea administrativa a clubului care inglobeaza un driving-range indoor, pro-shop, vestiare, lounge bar si restaurantul fine dining.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

in completarea facilitatilor de cazare, resortul detine un restaurant cu o capacitate de 160 de locuri in interior si 100 locuri pe terasa, ce ofera turistilor si publicului larg un meniu select, cu preparate fine dining si bauturi rafinate. De asemenea, resortul dispune de o piscina exterioara in sezonul cald. Noul resort se pozitioneaza ca o destinatie si pentru mediul de afaceri romanesc, locatia dispunand de o sala de conferinte de 70 de locuri, precum si de o sala pentru intalniri de business mai restranse.

Pentru mai multe informatii despre Theodora Golf Club puteti vizita theodoragolfclub.ro, paginile de Facebook Theodora Golf Club si Instagram.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri