Ne aflam la sfarsitul celui mai indragit anotimp al anului, deci e timpul sa facem o retrospectiva in ceea ce priveste tendintele vestimentare ale sezonului estival.

La capitolul costume de baie, ca si in anii precedenti, culorile tari in nuante electrizante precum galbenul, albastrul si verdele au fost in centrul atentiei. Pe langa imprimeurile florale specifice si modelele geometrice viu colorate, costumele de baie cu decupaje si cele cu detalii inspirate din lenjeria intima au reprezentat noutatile colectiei.

Costumele de baie intregi, la fel de cautate ca cele in doua piese

Vara aceasta s-a remarcat faptul ca in ceea ce priveste design-ul, costumele intregi si cele deux-pieces au fost la egalitate.

Primele pun in valoare silueta si confera mai multa siguranta, putand ascunde cu usurinta micile imperfectiuni, iar cele din urma permit o bronzare uniforma si evidentiaza atuurile corporale. Costume de baie intregi preferate au fost cele in culori inchise, precum albastru sau negru, in timp ce culorile predominante ale celor in doua piese au fost galben, verde si roz.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

Imprimeuri florale si decupaje atragatoare

Florile supradimensionate in culori armonizante si liniile geometrice au fost de asemenea in voga printre preferinte. Costumele intregi cu model floral contrastant in partea din fata atrag toate privirile, oferind purtatoarelor o aura de eleganta si rafinament. Decupajele sexy, in special cele laterale, dau impresia de extravaganta si simt estetic iesit din tipare. Decupajele din zona bustului sunt recomandate femeilor cu incredere de sine, carora le place sa iasa in evidenta. Modelele geometrice vizate in acest sezon au fost cele simetrice si viu colorate, aflate de cele mai multe ori in contrast cu negrul.


Modele inspirate din lenjeria intima

Accesoriile au fost una dintre inovatiile colectiei, acestea adaugand un plus de stil costumelor cu design clasic. Bijuteriile dintre sani si benzile elastice din zona bustului duc modelele traditionale de costume de baie deux-pieces intr-o zona moderna si tinereasca. De asemenea, decupajele laterale ale slipilor contribuie la o tinuta perfecta pentru o petrecere la piscina sau o aparitie de invidiat pe o plaja exotica.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Toate costumele de baie de mai sus, precum si multe alte modele, sunt incluse in reducerile sezoniere de 25%-45% Si sunt disponibile pe www.sevensins.ro si in showroom-ul din BucureSti, de pe strada Orzari nr.3.

Despre SevenSins.ro

SevenSins.ro este un magazin online specializat in vanzarea de lenjerie intima, lenjerie intima sexy si costume de baie. Din 2009, magazinul a vandut peste 150.000 de piese de lenjerie catre 60.000 clienti din toata tara.

Piesele SevenSins.ro sunt disponibile online cu livrare in toata tara pe www.SevenSins.ro Si la showroom-ul SevenSins din BucureSti, str. Orzari, nr. 3.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri