Iti oferim cateva sfaturi care te vor ajuta sa iti mentii pielea frumoasa si sanatoasa. Asadar, inainte de a pleca la relaxare si la soare, iata ce sa nu-ti lipseasca din geanta de plaja:

Comunicat de presa

Pe cat de placut este sa stai la soare, pe atat de daunator poate fi pentru piele, daca nu tii cont de cateva reguli de ingrijire a tenului. Expunerea prelungita la soare duce la imbatranirea prematura a pielii, cauzand aparitia petelor pigmentare, a liniilor fine si a ridurilor, iar daca ai pielea sensibila, risti sa te confrunti si cu arsuri solare.

Pentru a preveni toate aceste neplaceri, iti oferim cateva sfaturi care te vor ajuta sa iti mentii pielea frumoasa si sanatoasa. Asadar, inainte de a pleca la relaxare si la soare, iata ce sa nu-ti lipseasca din geanta de plaja

1. Crema cu factor de protectie solara

Unul dintre cele mai importante produse de ingrijire a pielii pe timp de vara este crema cu factor de protectie solara. Folosita zilnic, crema cu FPS formeaza o bariera intre piele si razele UV, prevenind astfel aparitia semnelor imbatranirii premature. Recomandarea noastra pentru acest sezon este E-Youth Sun Cream cu FPS 50 din gama Skin Perfusion de la Filorga. E-Youth 50 Sun Cream este usor de aplicat si nu iti lasa senzatia de crema uleioasa pe piele si nici nu se lipeste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  Susține-ți frumusețea din interior! 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit

2. Protectie impotriva radicalilor liberi

Expunerea la soare este si o sursa de radicali liberi care pot afecta pielea. Acestia duc la diminuarea cantitatii de colagen, proteina care mentine pielea tanara si frumoasa. Pentru a contracara efectele negative ale radicalilor liberi este indicat sa incluzi in ritualul tau de frumusete un booster cu Vitamina C de la Intraceuticals. Acesta intareste si protejeaza pielea, asigura fotoprotectie, trateaza hiperpigmentatia, asigura un co-factor cheie in sinteza de colagen, oferind fermitate si stralucire pielii.

3. Asigura o hidratare optima a pielii

Dupa expunerea la soare, pielea are nevoie de hidratare, atat din interior – printr-un consum adecvat de lichide - , cat si de la exterior – prin folosirea de serumuri sau creme hidratante, pe baza de acid hialuronic si alte substante benefice tenului, precum vitaminele A, C si E. Poti opta pentru Daily Serum de la Intraceuticals, un serum care hidrateaza intens pielea, oferindu-i volum, estompeaza semnele imbatranirii premature ale pielii (riduri, linii fine) si asigura o mai buna aplicare a machiajului. Produsul se recomanda a fi folosit si impreuna cu boosterul Vitamina C, pentru obtinerea unor rezultate optime.

THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri