In acest weekend, domeniul Castelului Banffy pare neincapator pentru avalansa de petrecareti.

comunicat de presa

Aflat deja la jumatatea editiei din acest an (si inca fara ploaie!), EC2017 este o reala desfasurare de forte electronice, vibe entuziast si sound impecabil iar tehnologia necesara unui asemenea eveniment trebuie sa se ridice la cele mai inalte standarde.

Loud Music Entertainment a pregatit pentru EC2017 cea mai mare productie LED facuta vreodata de o firma autohtona in Romania.

Sute de mp de ecran LED cu rezolutie 8k descatuseaza energiile acumulate in Bontida in vreme ce scena Megaforce TVG I, o piesa de top din categoria sa si singura de acest tip din Europa de Est, asteapta performance-ul artistilor cap de afis precum Paul van Dyk, Duke Dumont, Subcarpati, Coma sau Suie Paparude.

Despre Loud Music Entertainment

Loud Music Entertainment este unul dintre principalii furnizori de echipamente si servicii tehnice profesionale din Romania. Portofoliul nostru cuprinde atat productii spectaculoase la care au luat parte mii de oameni cat si evenimente corporate restranse la care am asigurat echipamentele tehnice necesare pentru o atmosfera intima.

Din portofoliul nostru de parteneri pentru echipamente scenotehnice si echipamente de sonorizare fac parte branduri ca Visual Productions, StudioDue, SENNHEISER, BBS Lighting, LASER IMAGINEERING si Avid, fiecare dintre acestia fiind nume cu rezonanta internationala in domeniu.

Pasiunea pentru sunet, imagine si lumini perfecte este motivul pentru care adaugam in gama oferita spre vanzare produse de top, performante si adaptate la cerintele clientilor cu standarde inalte.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri