Expozitie LEGO in Mega Mall - Paseste in lumea de poveste LEGO

12:06, 15 Iunie 2017 publicat în Noutati

Intre 16 si 18 iunie, Mega Mall deschide portile catre lumea colorata a creatiilor din piese de joaca LEGO.

Comunicat de presa

In Mega Mall, piesele LEGO s-au unit pentru a crea lucruri magice si nemaivazute. Intre 16 si 18 iunie, Mega Mall deschide portile catre lumea colorata a creatiilor din piese de joaca LEGO. Fanii se vor putea bucura de o expozitie unica, dezvoltata de Asociatia Brickenburg. Cu ajutorul unuia dintre cele mai populare jocuri din lume - LEGO, Asociatia Brickenburg va da viata unor constructii originale, care au fost expuse in cadrul unor expozitii internationale de profil.

Citeste si:
Mega Mall prezintă un secol de „Povești de Iubire”, în cadrul unei...
Mega Mall prezintă un secol...


Sat maramuresan din piese LEGO

Citeste si:
Alege cadourile de Crăciun de la Mega Mall și bucură-te de surprize...
Alege cadourile de Crăciun de...

Mai mult, cei mici, dar si cei mari vor putea descoperi un parc de distractie ca in povesti, un sat maramuresan pitoresc si roboti compusi din piese LEGO, care vor putea deveni partenerii de joaca perfecti. De asemenea, doritorii de toate varstele vor putea participa la atelierele pregatite, unde vor invata diferite moduri de combinare a pieselor. In acest fel, ei pot deveni arhitecti in lumea LEGO.

Astfel, bucurestenii sunt invitati, intre 16-18 iunie, la Nivelul -1, sa descopere taramul fermecat al constructiilor din LEGO. Intrarea in expozitie este libera.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri