Editia cu numarul #18 V for VINTAGE, primul si cel mai mare targ de design romanesc contemporan si cultura vintage, conector al initiativelor locale de design, are loc pe 8-9 aprilie la Grand Hotel du Bulevard.

Pentru doua zile, intersectia dintre Calea Victoriei si Bulevardul Regina Elisabeta devine loc de intalnire pentru cea mai mare comunitate de pasionati de design contemporan, vintage autentic, accesorii, bijuterie de autor si design de obiect.

V for VINTAGE #18
8-9 Aprilie
Grand Hotel du Boulevard

In aceasta primavara celebram la V for VINTAGE #18 libertatea de a alege ce e mai bun pentru tine. Ia-ti asadar ochelarii de primavara si fii pregatit pentru Insta’stories si cele mai cool alegeri:

DESIGN VESTIMENTAR // ACCESORII SI BIJUTERIE DE AUTOR
DESIGN DE OBIECT // VINTAGE AUTENTIC

#contemporary: design romanesc contemporan

Conectam si intersectam designeri din industria creativa. Peste 100 de creatori atent selectati isi expun colectiile: piese vestimentare, accesorii unicat, bijuterie de autor si obiecte de arta decorativa

#designedwithpassion

Ca de fiecare data, tema da tonul! – colectiile designerilor au ca unealta principala elementul de styling, intr-o editie in care detaliile fac diferenta.

#collection: vintage autentic

Peste 10 colectionari aduc vintage autentic, spre bucuria pasionatilor de bijuterii cu poveste si a comorilor bine pastrate.

#happening: shopping alternativ

Doua zile dedicate comunitatii oamenilor pasionati de design, arta, experiment, simt estetic si contemporan.

#futuredesign: perspective noi

Ii sustinem pe cei la inceput de drum pentru ca au potential. La V for VINTAGE dedicam un spatiu Universitatilor si Facultatilor de Arta si Design din Bucuresti, Cluj si Timisoara. In sectiunea Future Design din cadrul targului studentii expun colectii dedicate si instalatii #youngdesigners

#specialguest

Laura Hincu este designerul invitat special la Editia #18. Colectia prezentata, Silk Essentials by Laura Hincu, cuprinde piese delicate, linii fluide si detalii minimaliste, realizate exclusiv din matase naturala.

#premiile V for Vintage #18

Beau Monde si Marie Claire premiaza cele mai creative spirite. Premiile sunt oferite designerilor care se evidentiaza prin originalitate, expresivitate, imaginatie si inovatie.

Premiul de Popularitate este oferit de SUPER33 Studio celui mai popular designer la V for Vintage #18 – What’s your favourite?


Sunt Karina Simion, profesor de limbă română și de limba spaniolă și mamă de Marc. El este inspirația din spatele cortinelor. Așa s-a născut și blogul acesta, Miculmarc.ro. Tot ce...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri