Noua colectie de primavara-vara ETIC pune accent pe culorile vii, perfecte pentru sezonul cald, dar si pe croiuri noi, foarte moderne, care pot fi purtate in orice moment al zilei.

Comunicat de presa

“In colectia The Colors of the Sun veti gasi piese in culori tari, care te binedispun pe loc, dar si nuante pastelate, dulci, care amintesc de macarons”, spune Ana-Maria Coman, General Manager ETIC. “Mi-am dorit sa creez o colectie generoasa, cu piese atat pentru femeile care iubesc trendul romantic, cat si pentru cele indragostite de croielile minimaliste. si, mai mult de atat, sa oferim cat mai multe optiuni: astfel, avem tinute de zi, dar si office, rochii de seara, pentru petreceri, sau casual-chic, pentru zilele relaxate din weekend.”

Vedetele colectiei de primavara-vara sunt rochiile, care vin intr-o multitudine de modele si culori, de la clasica rochie neagra pana la rochii cu imprimeuri, pentru zi sau pentru seara. Ca in fiecare an, ETIC propune o varietate de topuri, bluze, tricouri sau pulovere lejere – cu insertii metalice, dantela, paiete sau chiar tricouri cu mesaje haioase. Nu in ultimul rand, tinutele office – sacouri, pantaloni, fuste sau rochii – sunt elegante si cu un twist, care le scoate din anonimat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Colectia The Colors of the Sun de la ETIC este deja disponibila in toate magazinele brandului si online, pe etic.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri