Hanoracul a fost desemnat piesa vedeta a noului sezon si nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei fashioniste.

De aceea, pentru aceasta primavara, Reserved propune un fashion twist elegant si totodata avangardist, in centrul caruia se afla silueta.

Colectia 90’s utility de la Reserved este caracterizata de croieli supradimensiunate, sport si largi, iar articolele vestimentare sunt dominate de accente militare cu printuri tip camuflaj ori de tesaturi de un rosu aprins.

Hanoracul in tendinte trebuie sa aiba un design „indraznet”: usor larg, evidentiindu-se prin culoare sau printr-un detaliu neobisnuit.

Pentru barbati, Reserved a pregatit o linie speciala de hanorace si tricouri cu maneca lunga, dominata de elemente militare - nuante de oliv inchis, „imprumutate” din stilul militar, printuri de camuflaj digital si petice mici precum insemnele din marina. Pentru ea, Reserved propune hanorace largi cu gluga, cu maneci bufante supradimensionate, cu centuri si mansete late si elastice.

Colectia 90’s utility combina stilul sport, hip-hop si militar cu elemente street fashion din cultura specifica anilor ’90 in USA, si chiar cu elemente din subcultura rave.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri