Luxul si stiinta se combina pentru a crea noua linie antiageing premium antiimbatranire, Timeless Prodigy, formula cu 25 de ingrediente active concentrate, selectate in mod stiintific pentru eficacitatea lor in a opri semnele imbatranirii.

Comunicat de presa

Luxul si stiinta se combina pentru a crea noua linie antiageing premium antiimbatranire, Timeless Prodigy, formula cu 25 de ingrediente active concentrate, selectate in mod stiintific pentru eficacitatea lor in a opri semnele imbatranirii.

Acestia au fost adoptati dupa mai mult de 130 de studii clinice-40 in vivo si 90 in vitro

Secretul formulei care functioneaza: combinarea perfecta a 3 strategii de rejuvenare
Activatorul Cell Genesis (substante care produc o crestere a numarului de celule + 5 factori de crestere + celule stem din trandafir de damasc), perfectorul Cell Quality (substante care lungesc viata celulelor active si intarzie aparitia imbatranirii+extract de trufe albe si teprenone) si enhancerul Cell Functionality (substante care stimuleaza functionalitatea celulelor+ proteoglicani solubili + extract de ceai kombucha)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Cei cinci factori de crestere cutanata redensifica pielea si stimuleaza formarea de noi celule. Efectul este de netezire a ridurilor.

Celulele stem din trandafirul de damasc-un symbol universal al frumusetii si puritatii reprezinta o noua generatie de celule stem vegetale, care reinnoiesc epiderma si reduc senzatia de imbatranire.

Extractul de lux de trufe albe din regiunea Piemonte italia sustine redensificarea tesutului in timp de confera luminozitate si vitalitate pielii.

Teprenone-un isoprenoid care imbunataieste comunicarea intercellulara si protejeaza AND-ul de stresul oxidativ.

Rezultatul: piele mai ferma, celule revitalizate.

Proteoglicanii solubili: component ale matricei extracelulare, sunt obtinuti din cartilajul somonului si promoveaza retexturizarea pielii, intinderea ridurilor.

Ceaiul longevitatii, kombucha este obtinut prin dubla fermentare a ceaiului negru si bacteria rezultata in acest process. Este un elixir de acizi organici, polifenoli antioxidanti si vitamine din grupul B.

TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Rezultatul: Piele mai luminoasa cu un microrelief mai fin.


Gama Timeless Prodigy
include un kit de salon si doua produse pentru acasa: crema rejuvenanta si serum concentrat, care pot fi combinate cu success pentru ingrijirea de zi si de noapte.

Tratamentul din salon este inspirat de tratamentele exclusiviste thailandeze, care transporta mintea si trupul intr-o stare de relaxere profunda. Acesta include cinci pasi esentiali: ritualul de bun venit, ritualul D-tox, tratamentul propriu zis al pielii, tratamentul de protectie si remodelare si faza de final.

Crema: 639 lei

Serum: 689 lei


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri