In brutariile Paul se sarbatoreste luna indragostitilor cu o colectie de prajituri si torturi, deserturi perfecte pentru ziua iubirii. Cu fructe proaspete sau ciocolata, surprizele vin in acest an chiar in forma speciala, de inima.

 Comunicat de presa

Ideale pentru o intalnire romantica in doi sau un cadou dulce, gama Paul cuprinde retete delicioase pentru a surprinde placut persoana iubita: Millefeuile Coeur Framboise (prajitura cu crema de vanilie, mascarpone si zmeura), Millefeuille Coeur Multi Fruit (prajitura cu crema de vanilie, mascarpone si fructe), Millefeuille Coeur Choco (tort cu crema de vanilie, ciocolata si fulgi de ciocolata), Coeur Framboisier (tort cu crema de vanilie, zmeura si martipan) si Sucette St. Valentin (acadea din ciocolata cu lapte si ciocolata alba).

„Luna indragostitilor este un prilej de sarbatoare pentru cuplurile din toate colturile lumii. Cum dragostea trece prin stomac, iar ziua iubirii merita marcata intr-un mod inedit, am decis sa readucem in brutarii colectia dedicata acestei sarbatori, care a fost apreciata de catre clientii nostri in anii anteriori. Prajiturile fine, ce au la baza retete frantuzesti, vin acum in forma speciala, de inima, fiind solutia perfecta pentru cei care isi doresc sa celebreze dragostea cu o surpriza dulce”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul Romania.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ? Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii

Colectia de prajituri de Valentine’s Day este disponibila in toate brutariile Paul din Bucuresti, Ploiesti, Cluj si Constanta, inclusiv in cele de tip chariot, pana la data de 25 februarie 2016. Mai multe detalii despre produse gasiti pe paginile de Facebook si Instagram ale Paul Romania.
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri