Handsome Monk Coffee House este cel mai nou concept de cafenea de pe piata locala, care integreaza un brew coffee bar, unde clientii pot sa experimenteze prepararea cafelei in moduri originale

Comunicat de presa

Handsome Monk Coffee House este cel mai nou concept de cafenea de pe piata locala, care integreaza un brew coffee bar, unde clientii pot sa experimenteze prepararea cafelei in moduri originale, in functie de gusturi si arome preferate, alaturi de un maestru al cafelei. Investitia in noua cafenea se ridica la peste 300.000 de euro, iar planurile includ un lant de cafenele si dezvoltarea de francize.

Implementarea conceptului a durat aproximativ sase luni, perioada in care, o echipa restransa de aproximativ 10 persoane a lucrat intens la realizarea proiectului. Pentru prima locatie, s-a decis deschiderea in centrul comercial ParkLake intrucat design-ul cafenelei se integreaza perfect cu cel al mall-ului.

”Handsome Monk aduce ceva nou pe piata din Romania si anume educarea consumatorilor de cafea printr-un ”laborator de cafea”, unde barista explica procesul corect de preparare contribuind semnificativ la interactiunea si relatia cu clientii nostri. Suntem adeptii produselor cat mai naturale, fara aditivi, conservati si ai unei diete echilibrate, in care sa fie incluse preparate nutritive, de aceea, in extensia cafenelei am deschis si un juice bar - Forever Green - unde preparam sucuri proaspete, smoothie-uri si boluri de fructe si cereale”, a declarat Calugaru Frumosu, Owner Handsome Monk.

Sub sloganul ”Back to origins”, Handsome Monk a deslusit misterele lumii cafelei si a integrat legenda descoperita in filozofia crearii unui spatiu autentic al cafelei, in care designul accentueaza texturi de caramida, lemn, piatra si culori de pamant. Conceptul locatiei este gandit sa ofere self service, brew coffee bar, terasa exterioara, terasa interioara i coffee shop. in cadrul brew coffee bar-ului clientii au posibilitatea de a experimenta prepararea cafelei dupa retete unice, iar la cerere pot fi instruiti de catre barista despre cum sa isi pregateasca, acasa, cea mai buna cafea. Consumatorii vor fi indrumati sa incerce metode inedite de brew (cafea la filtru), precum Kemex, Syphon Coffee, V60, Cold Brew, pentru experiente noi de gust.

Pe langa cafeaua de origine din Brazilia, Costa Rica, India, clientii pot savura Cafeaua Casei - House Blend Coffee - o reteta proprie, ce reprezinta o combinatie intre soiurile de cafea de origine provenite din India si Ethiopia. Este o cafea 100% Arabica, cu un grad de prajire ridicat, care ofera un gust si o aciditate echilibrata, cu o explozie de note exotice, de fructe si o textura cremoasa.

In ceea ce priveste juice bar-ul, meniul include o varietate de produse, de la sucuri dintr-un singur fruct sau din combinatii de mai multe fructe, obtinute prin stoarcere mecanica si “Energy Boosters” – sucuri din fructe presate la rece, extrem de concentrate si cu un continut ridicat de proprietati nutritive, pana la Smoothie-uri - preparate din fructe proaspete sau congelate si lapte sau iaurt grecesc. Un preparat inedit pe piata din Bucuresti este si Bowls, boluri in care se servesc piureuri din diverse fructe, cu un topping de cereale si fructe. Aceste preparate sunt ideale pentru micul dejun, intrucat contin toate proprietatile nutritive necesare aportului zilnic.

Despre Handsome Monk

Prin intoarcerea la origini, Handsome Monk a deslusit misterele cafelei si impartaseste atmosfera acelor vremuri intr-o locatie autentica cu preparate originale si elemente naturale pentru experiente autentice. Pe langa activitatea de self service, brew bar-ul este activitatea prin care Hansome Monk se diferentiaza, oferind iubitorilor de cafea, retete unice, gusturi si arome variate alaturi de un barista si de produse din tari de origine precum India, Columbia, Etiopia, Guatemala, Kenya, Nicaragua sau Brazilia. in extensia cafenelei, si pentru a intari sloganul „Back to Origins”, clientii se pot bucura de juice bar-ul Forever Green, care ofera sucuri proaspete, smoothie-uri si bowls, sustine o dieta echilibrata prin preparate cat mai naturale si nutritive.

Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul Handsome Monk: www.handsomemonk.com sau pe pagina de Facebook.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri