Bucuresti Mall le asteapta pe fashioniste cu cel mai mare magazin MANGO din Romania

12:11, 25 Noiembrie 2016 publicat în Noutati

Incepand din luna noiembrie, la Bucuresti Mall pofta de moda se trateaza cu mai mult MANGO, mai trendy si mai diversificat, in cel mai nou magazin MANGO de tip megastore.

Cu o suprafata generoasa, de peste 1200 de metri, megastore-ul din Bucuresti Mall este cel mai mare din Romania si este amenajat pe baza unui concept dezvoltat de MANGO pentru cele mai sofisticate spatii comerciale din capitalele lumii. Magazinul aduce ca noutate cele mai recente colectii MAN ale brandului spaniol si cele mai chic articole de imbracaminte pentru copii, in cadrul nou-inauguratei colectii MANGO KIDS.
Colectia masculina MANGO propune atat piese clasice reinterpretate in combinatii neasteptat de moderne, cat si o linie de garderoba sport reactualizata intr-o paleta cromatica de griuri, negru si alb.

Pentru cei mici, MANGO KIDS aduce tinute, de la nou-nascuti pana la 14 ani. Noua colectie KIDS adapteaza pentru cei mici unele piese vestimentare ce reprezinta puncte forte ale brandului iberic, in ton cu trendul "mini-me".

Citeste si:
Lecție deschisă de astrologie: 10 lucruri pe care vrem să le știi...
Lecție deschisă de...

In continuare, spatiul cel mai generos din cadrul magazinului ramane dedicat femeilor. Pe langa gama premium extrem de diversificata dedicata sexului frumos, fashionistele se pot bucura aici in exclusivitate si de colectia SHE Sports&Intimate.

De altfel, megastore-ul MANGO din Bucuresti Mall este singurul magazin autohton al brandului care reuneste toate colectiile de mai sus, creand o experienta de shopping fara egal si tot atatea de motive de iesit la cumparaturi cu toata familia.

Citeste si:
Grupul Lavazza anunță planul de a avea o amprentă de carbon neutră...
Grupul Lavazza anunță planul...

Bucuresti Mall nu inceteaza sa te surprinda, iar deschiderea acestui megastore, cu colectiile sale exclusive, e solutia perfecta pentru femeile preocupate de look-ul lor. Bucuresti Mall ofera un mix perfect de branduri pentru o aparitie stilata, dar in acelasi timp la moda si continua sa fie destinatia numarul unu de shopping pentru fashioniste.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri