Salvarea de dupa vara

12:08, 17 August 2016 publicat în Noutati

Dupa vara si dupa haladuiala non-stop, vine la un moment dat si toamna. Si reintoarcerea la matca. Cu mai putina sau cu mai multa tristete. Cu mai multa sau mai firava dedicare de sine. Pentru ca, vrand-nevrand, ne asezam, ne cautam, ne limpezim. Ne reindragostim de noi, ne acordam atentie si ingrijire.

Comunicat de presa

Iar Londa Professional nu sta deoparte, ci s-a gandit la parul tau mult prea mangaiat de soare, mult prea biciuit de valuri, mult prea uscat si prea deteriorate. Asa ca te asteapta cu ritualul de ingrijire in salon RESCUE IT. Un serviciu INSTA-CARE, care da rezultate rapide, vizibile. In cel mai scurt timp posibil.

Citeste si:
5 Cosmetice cu ingrediente ecologice pe care merită să le încerci
5 Cosmetice cu ingrediente...

RESCUE IT este tratamentul pentru parul deteriorat, care repara in profunzime. Atuul lui? Face parul mai puternic si ii reda stralucirea naturala. Dudu Cumpat, membru al echipei Londa Professional Romania, foloseste acest serviciu in salonul lui si ne impartaseste din experienta lui: “Foarte multe din clientele mele isi doresc sa aiba parul blond. Pentru ca procesul de decolorare poate agresa parul, este foarte importanta ingrijirea, de aceea, eu intotdeauna incerc sa protejez parul prin utilizarea serviciul Rescue It. Parul isi mentine astfel hidratarea de care are nevoie si isi recapata stralucirea.”

Citeste si:
Un scalp sănătos în 3 timpi și 5 ingrediente naturale
Un scalp sănătos în 3 timpi...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri