12:06, 16 Iunie 2016 publicat în Noutati

Agentia Elite organizeaza cel mai prestigios concurs de modele din lume

comunicat de presa

Agentia FACE2FACE MODEL MANAGEMENT te invita la primul CASTING ELITE MODEL LOOK ROMANIA 2016, sustinut de Rowenta, care se va desfasura intre 23 si 26 iunie 2016, la AFI PALACE COTROCENI, Bulevardul Vasile Milea 4, in intervalul orar 15:00 – 21:00.

Citeste si:
Examen de (i)maturitate - o poveste originală și profundă despre...
Examen de (i)maturitate - o...

Un vis care devine realitate…

De 33 de ani consecutiv, Agentia Elite organizeaza cel mai prestigios concurs de modele din lume, oferind miilor de aspiranti la o cariera in modelling, atat fete, cat si baieti, oportunitatea de a calca pe urmele unor modele celebre precum Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen, Sigrid Agren si Constance Jablonski.

Citeste si:
In intuneric, noul film al lui Fatih Akin
In intuneric, noul film al...

O trambulina unica in universul modelling-ului…

Echipa Agentiei Face2Face Model Management, organizatorul Elite Model Look Romania, va pleca in turneu in toata tara pentru a gasi viitorii reprezentanti ai Romaniei la Finala Mondiala EML 2016. Intentia noastra este de a prezenta celor interesati oportunitatile pe care le ofera acest concurs, atat pentru fete, cat si pentru baieti, de a oferi celor cu potential de model sansa de a participa la cel mai renumit concurs de gen din lume si de a deveni o parte a celei mai mari retele de agentii la nivel mondial.

Combinatie perfecta de profesionalism, eleganta si frumustete…

La finalul turneului national si in urma selectiei celor care se inscriu online, aproximativ 100 de concurenti vor participa la Castingul National care va avea loc in octombrie, la Bucuresti. Pentru a fi unul dintre finalistii concursului, trebuie sa ai un look sanatos si natural, personalitate puternica si calitati fotogenice, dar e de asemenea important ca imaginea ta sa corespunda trendurilor actuale in lumea modei. Daca vrei sa afli mai multe despre aceste criterii, te asteptam la castingurile Elite, pentru a ne cunoaste si a discuta in detaliu.

La finalul Castingului National din octombrie, vor fi alesi 20 de finalisti, 10 fete si 10 baieti, care se vor pregati intens timp de o saptamana pentru a participa apoi la Finala Nationala, eveniment in care se vor desemna reprezentantii Romaniei la Finala Mondiala. La Finala Internationala, unde finalistii romani vor concura alaturi de aproximativ 60 de fete si baieti din toata lumea, vor avea ocazia sa castige un contract garantat, pe o perioada de doi ani, cu reteaua Elite.

Pentru a participa la Castingul Elite Model Look Romania 2016, candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

Fete - varsta cuprinsa intre 14 si 22 de ani si inaltimea intre 1,72 - 1,83 m.

Baieti - varsta intre 16 si 22 de ani si inaltimea intre 1,83- 1,90 m.

Experienta de model nu este necesara. Inscrierile sunt gratuite!

Urmareste paginile de facebook Elite Model Look Romania si Face2Face Model Management si site-ul www.elitemodellookromania.com pentru a afla programul castingurilor EML Romania 2016.

Cei care nu pot ajunge la casting, se pot inscrie online pe www.elitemodellookromania.com sau www.face2facemodels.ro/joins.
 


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri