Primavara, organismul nostru este destul de slabit, devitaminizat dupa sezonul rece, iar imunitatea este scazuta. In plus, lunile de primavara sunt capricioase, cu variatii mari de temperatura de la o zi la alta si de la zi la noapte.

Comunicat de presa

De aceea, ar fi bine sa ne ajutam corpul, oferindu-i vitamine, minerale si alte substante nutritive esentiale, atat de necesare mai ales in aceasta perioada, in care avem nevoie nu doar de multa energie si de o tonifiere generala, ci si de buna dispozitie. Iar atunci cand vorbim de alimente sanatoase, incarcate de nutrienti si vitamine, si in acelasi timp gustoase, ne gandim mai ales la produsele apicole. Acestea ne sunt la indemana, sunt dulci si delicioase si, fiind naturale, sunt deosebit de sanatoase, mai ales atunci cand sunt de calitate si in forma pura si cruda.

Pentru a va ajuta sa va intariti imunitatea, compania ApiLand a creat in aceasta luna un pachet special, promotional, numit „Primavara cu sanatate”. Acesta contine polen crud de trandafir salbatic ApiLand (250 g), laptisor de matca pur si crud ApiLand (100 g) si polen crud poliflor ApiLand (250 g), cadou. In plus, la orice comanda a acestui pachet, transportul este gratuit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos

Polenul crud monoflor pastreaza caracteristicile acelei specii de plante din care a fost obtinut. De aceea, fiecare tip de polen monoflor are anumite proprietati nutritionale si terapeutice specifice, fiindu-ne util mai ales in anumite privinte. Polenul crud de trandafir salbatic este un produs pe care il gasiti exclusiv la compania ApiLand. Este un excelent energizant si fortifiant general al organismului. Datorita faptului ca faciliteaza absorbtia calciului si ca este eficient impotriva anemiei, este recomandat si copiilor. In plus, acest polen crud are un gust foarte placut, specific, dulce-acrisor.

Laptisorul de matca pur si crud este un produs al stupului cu totul deosebit. Contine foarte multe vitamine si minerale pe care organismul nostru le asimileaza cu usurinta. Biodisponibilitatea remarcabila a acestora face ca, dupa o cura cu laptisor de matca, sa ne simtim mult mai bine, plini de energie si vigoare, atat la nivel fizic, cat si la nivel intelectual si psihic. Laptisorul de matca poate fi consumat atat de adulti sau varstnici, cat si de copii.

Specialiștii avertizează că sezonul alergiilor devine mai lung din cauza încălzirilor climatice. Cum pot fi ținute sub control alergiile oculare? 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted

Polenul crud poliflor de la ApiLand este obtinut de catre albine de la aproximativ 40 de plante diferite, oferind astfel un complex de beneficii extrem de utile organismului. Fiind in forma pura si cruda, el este un aliment viu, pastrand integral proprietatile deosebit de benefice pentru sanatatea noastra ale plantelor din care este cules. Polenul crud poliflor vitaminizeaza si mineralizeaza, combate oboseala si reduce nivelul de stres, aducand un flux de energie in organism. Poate fi consumat ca atare, combinat cu miere sau ca ingredient adaugat in iaurturi, salate de fructe, smoothie-uri etc.

Vreti sanatate, imunitate si putere in aceasta noua primavara? Alegeti pachetul special „Primavara cu sanatate” pregatit cu drag de ApiLand, specialistul dumneavoastra in apicole sanatoase! Acest pachet de produse apicole, care contine polen crud de trandafir salbatic, laptisor de matca pur si crud si polen crud poliflor, cadou, exista atat in varianta conventionala, cat si in varianta ecologica. Pentru ambele variante se asigura transport gratuit.

Accesorii perfecte pentru Paște de la CCC Fiți creativi: Modalități ingenioase de a vopsi ouăle de Paște TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri