12:03, 11 Martie 2016 publicat în Noutati

In acest moment au ramas la vanzare doar 4 categorii, iar detaliile se gasesc la secțiunea BILETE de pe www.droz.ro!

Comunicat de presa

Conferinta “Take your life to the next level”, sustinuta de celebrul medic Dr. Oz, este cel mai asteptat eveniment medical al anului 2016, biletele de la categoria Silver fiind vandute in totalitate. In acest moment au ramas la vanzare doar 4 categorii, iar detaliile se gasesc la sec iunea BILETE de pe www.droz.ro. Iar pana pe 15 martie, inca se poate beneficia de oferta Early Bird!

Citeste si:
Editia cu numarul 10 a DHL Carpathian Marathon are alaturi numerosi...
Editia cu numarul 10 a DHL...

Evenimentul va beneficia si o sesiune de Intrebari si Raspunsuri, timp de o ora, in care cei prezenti in sala ii pot adresa direct lui Dr. Oz o intrebare legata de o anumita problema de sanatate. Dr. Oz va raspunde live la fiecare intrebare.

Pe langa demonstratiile cu care si-a obisnuit publicul, la conferinta de pe 25 mai 2016, de la Sala Palatului din Bucuresti, Dr. Oz va dezbate subiecte diferite teme de Health & Lifestyle dintre care mentionam: Boli cardiovasculare, Preventie, Hidratare, Detox, Imunitate, Hipertensiune, Boli pulmonare, Hepatita, Diabet, Cancer de col, Cancer la san si Anemii la copii.

Citeste si:
5 mituri despre sănătatea pielii demontate de Paula Begoun, un...
5 mituri despre sănătatea...

Gazda evenimentului va fi Dragos Bucurenci.

Iar in seara aceleasi zile, incepand cu ora 19:00, un alt eveniment dedicat exclusiv personalitatilor importante din lumea medicala din Romania va avea loc, si anume Gala pentru excelenta in sanatate, inovatie si domenii conexe, unde insusi Dr. Oz va acorda premii.

Biletele la conferinta gazduita de Dr. Oz sunt puse in vanzare pe www.droz.ro, dar si pe eventim.ro, bilet.ro, bilete.ro, iabilet.ro, vreaubilet.ro, blt.ro si in reteaua acestora de distributie.

Evenimentul este sustinut de Borsec si organizat de A&A Exclamation Point, Diamond Experience si Claar Solutions.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri