11 Martie 2016 publicat în Noutati 19 share-uri

O dimineata reusita este esentiala pentru succesul intregii zile, dar si pentru o sanatate optima. Cu totii avem, insa, momente in care am da orice ca sa mai stam putin in pat si sa ne bucuram de vise. Daca ti-e greu sa te trezesti de dimineata, iar prima parte a zilei nu este preferata ta, iti propunem cateva trucuri care te vor incuraja sa te dai jos din pat si iti vor aduce zambetul pe buze.

comunicat de presa

Pune-ti in locul alarmei de telefon o melodie preferata si incepe-ti ziua cu un dans pe o piesa ritmata. Dansul este cel mai bun stimulent pentru eliberarea endorfinelor, considerate „hormonii fericirii“, asa ca distractia e garantata, iar silueta ta va avea numai de castigat. Nu este nevoie sa faci exercitii fizice intense sau de lunga durata, cateva minute de dans sunt suficiente ca sa te energizeze pentru intreaga zi.

Incalta o pereche de sosete in culori puternice sau cu mesaje haioase, care vor transforma o zi gri si plictisitoare intr-una plina de culoare! Alege sosetele Ciserom, din materiale naturale, intr-o varietate mare de culori si modele, si bucura-te de calitatea impecabila la preturi accesibile! Culorile au un important rol estetic, dar si efecte extrem de puternice asupra psihicului, starii de spirit, asupra sentimentelor, emotiilor si implicit a modului in care privesti lumea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Imbratiseaza pe cineva drag. Imbratisarile ne leaga emotional si combat stresul la care suntem supusi zilnic prin eliberarea hormonului numit oxitocina. Acest gest de iubire, caldura si atentie poate vindeca multe boli: reduce tensiunea arteriala, regleaza bataile inimii, are un efect calmant asupra sistemului nervos si iti da o stare de bine pentru intreaga zi.

Hidrateaza-te! Un pahar cu apa pe stomacul gol te ajuta sa compensezi lichidele pierdute in timpul noptii prin respiratie sau transpiratie. Daca nu poti sa bei apa la prima ora a diminetii, incearca un ceai cald si aromat, care te va energiza si iti va rasfata simturile. Savureaza-l in timp ce iti faci planuri pentru ziua care tocmai a inceput.

Ia micul dejun. Un mic dejun sanatos iti va furniza suficienta energie ca sa faci fata provocarilor de peste zi. Nu este intelept sa sari peste micul dejun, dar nici sa-l transformi intr-o masa copioasa. Incepe ziua cu o gustare usoara formata din fructe, legume, iaurt sau cereale integrale.

Bucura-te de un parfum care iti poate imbunatati pe loc starea de spirit. Dimineata este recomandat sa alegi un parfum delicat, suav, cu note floral-fructate, precum iasomie, trandafir, portocala sau lamaie. Parfumurile au efecte pozitive asupra starii de spirit, pot reduce stresul, intari increderea in sine si stimula performantele fizice si cognitive.

Lasa micile placeri sa iti inveseleasca dimineata si incepe ziua cu zambetul pe buze, gata sa faci fata oricarei provocari!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri