In cadrul campaniei ”Iti pregatim zambetul pentru primavara!”, clinica ofera un pachet gratuit de servicii de estetica dentara tuturor femeilor care isi fac o programare in perioada 1-31 martie.

Comunicat de presa

80% dintre romani au probleme dentare, conform unui studiu IPSOS , si doar 30% mai au toti dintii naturali. In acest context, Romania se afla pe primul loc in Europa privind numarul de persoane care se simt jenate de aspectul estetic al danturii, arata un sondaj Eurobarometru.

In cadrul evenimentului de lansare a campaniei ”Iti pregatim zambetul pentru primavara”, initiata de Dental One, cei prezenti au putut face un tur al clinicii, au cunoscut echipa de specilisti si au putut testa o inovatie tehnologica pe care Dental One o pune la dispozitia pacientilor. Este vorba despre ochelarii Samsung Gear VR 2015 Edition, care sunt disponibili in premiera intr-o clinica dentara din Romania.

Acesti ochelari care transpun privitorul intr-o realitate virtuala pot fi folositi de pacienti pe durata tratamentelor stomatologice, pentru a se destinde. Acestia pot urmari videoclipuri 3D si imagini 2D, uitand practic ca se afla pe scaun la stomatolog. Achizitionarea acestor ochelari vine sa intareasca conceptul in jurul caruia este construita clinica Dental One, acela al relaxarii la stomatolog.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Pentru ca isi doreste sa aduca cele mai frumoase zambete pe chipurile femeilor din Romania, clinica Dental One a lansat un program de depistare a problemelor de estetica dentara. In cadrul campaniei ”Iti pregatim zambetul pentru primavara!”, clinica ofera un pachet gratuit de servicii de estetica dentara tuturor femeilor care isi fac o programare in perioada 1-31 martie.

”Zambetele sunt contagioase si au efecte benefice asupra sanatatii, asa cum au aratat si cateva studii efectuate in ultimii ani. Atunci cand zambim, in creier se secreta dopamine, endorfine si serotonina, lucru care duce la relaxarea corpului si la scaderea tensiunii arteriale. Multi oameni se tem sa zambeasca insa din cauza faptului ca sunt rusinati de dantura lor. Este pacat. Partea de estetica dentara a evoluat atat de mult incat aproape orice problema de ordin estetic are acum o rezolvare, trebuie doar sa ne adresam unui specialist”, a declarat dr. Remus Stratulat, expert estetica dentara.

Toate doamnele si domnisoarele care doresc sa beneficieze de acest pachet gratuit de servicii isi pot face programare online pe: https://www.dentalonecenter.ro/pachet-pentru-femei sau la numarul de telefon 0744 859 032. De asemenea, acest program poate fi un cadou inspirat pentru o femeie draga din viata fiecaruia: mama, bunica, sora, prietena sau iubita.

22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

”Vreau sa invit femeile sa descopere un loc diferit. Este un loc unde vin cei care isi doresc servicii premium, o echipa medicala dedicata lor si mult confort. La Dental One vrem ca oamenii sa uite de frica de stomatolog. In cadrul acestei vizite oferite gratuit, femeile vor primi raspuns la toate intrebarile si vor afla ce este mai bine de facut pentru dantura lor, pe termen scurt, mediu si lung. Vrem sa le demonstram femeilor ca serviciile de calitate nu sunt scumpe si ca fiecare in parte merita sa aiba un zambet frumos si sanatos”, a declarat Corina Samfir, co-fondator Dental One.

Dental One pune la dispozitia pacientilor servicii dentare premium personalizate, bazate pe expertiza celor mai buni medici stomatologi si a celor mai noi tehnologii. Printre acestea se numara tehnologia Waterlase bazata pe laser si pulverizarea cu apa, o inovatie in stomatologia moderna care inlocuieste uneltele traditionale si permite realizarea procedurilor dentare fara freza sau anestezie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri