AutoHut a creat un pachet special pentru soferite. Astfel, toate doamnele si domnisoarele vor primi o reducere de 30% pentru manopera la revizia periodica, ce include schimbul filtrelor si uleiului.

Comunicat de presa

Femeile sunt mai fidele decat barbatii atunci cand vine vorba de masina personala. O femeie ramane indragostita de masina ei peste 1 an de zile, pe cand barbatii isi pierd interesul in mai putin de jumatate de an, a aratat un studiu intern realizat de AutoHut pe baza unui chestionar. Sfarsitul perioadei de dragoste este marcat de obicei prin faptul ca masina este spalata mai rar, ca posesorul incepe sa manance in masina sau sa transporte in ea tot felul de lucruri care o pot murdari si este de acord sa le-o ofere si altora spre a fi condusa.

Pentru ca fidelitatea merita rasplatita si pentru ca se apropie Ziua Femeii, AutoHut a creat un pachet special pentru soferite. Astfel, toate doamnele si domnisoarele vor primi o reducere de 30% pentru manopera la revizia periodica, ce include schimbul filtrelor si uleiului. In plus, acestea vor beneficia si de o verificare gratuita a masinii, care include verificarea mecanica articulatii, uzura discuri si placute de frana, lichide si lumini, dar si completarea lichidului de parbriz.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Toate femeile care isi fac rezervarea in luna martie vor putea beneficia de aceasta oferta, chiar daca revizia nu va fi facuta in aceeasi luna. Programarile se pot face pe: Autohut.ro sau la numarul de telefon 0377 100 946 (interior 3 pentru Service).


”Multe dintre femei evita in general sa mearga la service cu masina, fie pentru ca nu cunosc foarte multe detalii tehnice despre masini si se tem sa nu fie pacalite, fie pentru ca service-urile auto in sine sunt considerate medii neprietenoase pentru femei. Noi ne dorim sa schimbam aceasta perceptie si sa demontam mitul ca femeile nu se pot descurca singure la service. Pentru ca suntem in luna martie, luna in care sarbatorim femeia, dorim sa le oferim doamnelor si domnisoarelor un cadou. Le invitam la un service unde sa se simta speciale si le uram pe aceasta cale o primavara cat mai frumoasa! Reviziile la AutoHut se fac pe baza de programare, pentru a evita timpul de asteptare, oferim consultanta clientilor care au intrebari sau nelamuriri si avem cel mai bun raport calitate-pret.”, a declarat Alexandru Stoinea, unul dintre fondatorii AutoHut.
6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Desi femeile sunt mai atasate de masinile lor, acestea sunt mai putin respectate atunci cand merg intr-un service auto si de multe ori se profita de lipsa lor de cunostinte in acest domeniu. Plecand de la aceasta realitate, AutoHut isi doreste sa ofere pachete speciale pentru femei si sa le ofere o experienta placuta atunci cand ajung cu masina in service. In acest scop a fost creat un spatiu de asteptare primitor, unde poate fi savurata in tihna o cafea, iar clientele sunt informate de la inceput cat timp dureaza operatiunile, care sunt costurile si pot verifica oricand stadiul reparatiilor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri