21 Octombrie 2015 publicat în Noutati 1 share-uri

Gargantua este locul perfect pentru explorari culinare, si nu numai.

comunicat de presa:

Luni, 19 octombrie, la brunch-ul special de la Restaurantul Gargantua D’Oro, invitatii au descoperit noi creatii culinare semnate de Chef Lucian Horotan, intrand in atmosfera incinsa a filmului „Burnt: Super Chef”, care va avea premiera saptamana aceasta. Filmul urmareste povestea remarcabila, amuzanta si emotionanta a Chef-ului Adam Jones (Bradley Cooper), un adevarat rockstar cu 2 stele Michelin care a avut totul si a pierdut totul, iar acum incearca sa-si redescopere drumul.



Deloc surprinzatoare aceasta alaturare intre gastronomie si cinematografie intrucat, asa cum recunoaste si Chef-ul britanic Marcus Wareing (detinator al doua stele Michelin si consultant al filmului „Burnt”): „Obsesia consta in a reusi, a obtine rezultatul perfect, iar acest lucru este valabil in ambele lumi”.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog

Iar Gargantua este locul perfect pentru explorari culinare, si nu numai. Decorul elegant al restaurantelor Gargantua – fie ca este vorba despre Gargantua In the Park, D’Oro sau Anniversaire – experienta culinara si atmosfera speciala te vor convinge sa te reintorci oricand.

La Gargantua, abordarea fusion intre clasic si asiatic in preparatele principale are ca scop potentarea gusturilor de la traditionalul sarat la dulce, acrisor sau amarui. Astfel, in aceasta toamna, te asteapta noi delicatese, precum: chèvre chaud cu miere si inghetata de lavanda; creveti tiger pe dumpling de bufala si sos de rodii; fiori di zucchini alla ricotta; risotto cu crab dulce, raci, sparanghel si parmezan; muschi de vita asiatic cu orez cu ou; tort forêt noire. Iar noile cocktailuri create desavarsesc experienta culinara si imbogatesc paleta gusturilor cu arome si parfumuri inedite.

Teribila varsta de 2 ani – ce trebuie sa stii Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop Profesoară înjunghiată de un elev în timpul orei, la Colegiul „Ion Creangă” din București

Mai mult, Gargantua va aduce si un nou meniu de vinuri, cu mai multe soiuri romanesti: o gama variata de arome, de la Cramposie la Rara neagra pana la clasicele Chardonnay, Sauvignon, Pinot sau Merlot.

Si pentru ca tu sa te poti bucura de aceeasi experienta culinara mai des, de acum poti manca si acasa fructele de mare sau sushi-ul. Gargantua a lansat serviciul de catering, pentru a raspunde nevoii crescute a clientilor de a comanda preparate rafinate si variate. Evenimentele speciale private organizate acasa vor deveni memorabile, Gargantua punand la dispozitia clientilor optiunea de a personaliza comenzile de produse si a de opta pentru varianta cea mai potrivita.

Clientii care doresc sa comande meniurile Gargantua prin serviciul de catering trebuie sa plaseze comanda cu 2 ore in avans.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri