Sambata, 17 octombrie, incepand cu ora 18:00, Sun Plaza Shopping Center a organizat un fashion show atipic.

comunicat de presa

Brand-uri cu traditie in Romania, dar si in intreaga lume, precum Ataellier, Benvenuti, BSB, C&A, Colin’s, Columbia Sports Wear, Deichmann, Desigual, Decimas, Hervis, saloanele Geta Voinea, Sephora, Meli Melo, Mizar, Neofashion, Office Shoes, Optiblue, Parfois, Poema, V Generation by Vans si Yves Rocher, au fost reunite de Sun Plaza intr-o prezentare de moda inedita, in care noile colectii de toamna-iarna au defilat intr-un show de exceptie cu skateri, rolleri si bikeri O cafea la Second Cup a asezonat pleiada brand-urilor cu aroma de octombrie.

Pentru prima data in Romania, fashion show-ul a fost transmis live pe www.sun-plaza.rocks si pe www.eva.ro.

Fetele de la trupa Amadeus au animat atmosfera cu un concert de senzatie iar alaturi de manechinele inedite vedetele Geanina Ilies, Anca Serea si Dana Savuica s-au distrat copios. Gazda evenimentului a fost Diana Munteanu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii 

Evenimentul organizat de catre Sun Plaza Shopping Center a marcat lansarea colectiilor toamna - iarna 2015 si face parte dintr-o serie de activitati special destinate celor pasionati de moda, shopping de senzatie si distractie, un eveniment creat de Sun Plaza pentru cei care stiu ca stilul personal este liber in diversitatea urbana.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri