CU CEA MAI NOUA GENERATIE DE FORMULE

Comunicat de presa

Pantene Pro-V: traditie in inovatie, acum mai actuala ca niciodata

Uscarea artificiala, pieptanarea incorecta, instrumentele de styling, colorantii chimici... Este usor de inteles de ce parul ajunge sa fie uscat, fara stralucire si, cateodata, lipsit de viata. Totusi, de ce sa ne multumim cu putin cand putem sa avem mult mai mult?

Pantene Pro-V este renumit pentru inovatiile aduse in ingrijirea parului: primul sampon 2in1, primul sampon care ofera si ingrijirea unui balsam, numeroase imbunatatiri ale formulei de produs de-a lungul a 70 de ani de existenta. Acesta este motivul pentru care este brandul de ingrijire a parului preferat de femeile din intreaga lume.

Si traditia Pantene continua. In ultimii ani, o echipa de experti din cadrul Institutului Pantene de Cercetare in domeniul ingrijirii parului au efectuat teste clinice pentru a determina care sunt efectele a nu mai putin de 8000 de spalari pe parul a 450 de femei din multiple tari. Rezultatul? Antioxidant Damage Blockers – un sistem de stopare a degradarii parului care foloseste in formula sa antioxidanti. In consecinta, Pantene Pro-V este primul brand global de ingrijire a parului care isi reformuleaza toate sampoanele din portofoliul sau de produse pentru a include acest nou sistem de protectie. Acesta opreste deteriorarea oxidativa si protejeaza proteinele vitale ale parului, pentru ca acesta sa devina mai puternic, vizibil mai sanatos si mai frumos, spalare dupa spalare.

Sampoanele Pantene Pro-V: sub semnul unei tehnologii revolutionare

Nu te-ai astepta ca un brand de ingrijire a parului sa vorbeasca despre fizica cuantica. Dar, cercetatorii Pantene Pro-V au aplicat cunostinte de fizica cuantica pentru a dezvolta aceasta noua tehnologie. Astfel, ei au ajuns la o formula care contine EDDS – un „magnet mineral” ingenios care vizeaza, capteaza si ajuta la neutralizarea cuprului din apa cu care ne spalam parul. In felul acesta, procesul de degradare este oprit inainte sa inceapa. De obicei, EDDS se gaseste doar in sampoanele de nisa – de exemplu, cele destinate inotatorilor. Pantene este primul brand de ingrijire a parului care utilizeaza aceasta tehnologie pentru intreaga sa gama de sampoane.

Balsamul Pantene Pro-V: pastreaza sanatatea naturala a firului de par

Si pentru ca inovatia Pantene nu se putea opri doar la linia sa de sampoane, si balsamurile incorporeaza o noua tehnologie*. Exprimata succint, aceasta se numeste Histidina. Histidina este un aminoacid existent in mod natural, care pastreaza sanatatea naturala a firului de par. Aceasta patrunde adanc in structura lui, unde incapsuleaza si reduce impuritatile din interiorul fibrei.

*balsamurile cu noua tehnologie vor fi disponibile pe piata incepand cu 15 noiembrie 2015

Samponul si Balsamul Pantene Pro-V: cea mai buna protectie impotriva agresiunilor asupra parului
Combinate in ritualul de ingrijire, tehnologii inovatoare din samponul si balsamul Pantene Pro-V promit un par mai puternic, vizibil mai sanatos si stralucitor, spalare dupa spalare. Histidina din balsamul de par lucreaza impreuna cu tehnologia de stopare a deteriorarii (EDDS) din sampon, pentru o dubla protectie impotriva impuritatilor minerale.

LAURA COSOI - actrita, autoare de carti, blogger si ambasadoare de brand

Pentru ca toate aceste noi tehnologii/ revolutii tehnologice aveau nevoie de o abordare complet noua, Pantene a optat pentru un ambasador de brand la inaltimea provocarii: Laura Cosoi. Actrita, autoare de carti si blogger - pentru a aminti doar cateva dintre virtutile ei profesionale - ea este expresia perfecta a promisiunii de brand Pantene: parul sanatos este un par faralimite.

PANTENE si LAURA COSOI: o potrivire perfecta

Si planetele s-au aliniat perfect: Laura Cosoi a imbratisat cu toata inima acest proiect. Si nu doar atat, dar Laura este deja indragostita de brandul Pantene. Pentru ca il foloseste constant de mai mult timp. Pentru a da consistenta cuvenita acestui proiect, acesta a luat forma unei carti. Ati citit bine: a unei carti: o premiera nu doar pentru piata din Romania. Aceasta noua abordare a unei campanii va detalia fiecare inovatie Pantene Pro-V: secretele din spatele parului sanatos, inovatiile de produs, 70 de ani de istorie a acestui brand. Ca urmare a succesului obtinut cu primul sau proiect editorial - retete culinare pentru cei dragi - aceasta noua carte intitulata "Cartea Parului Sanatos" va aborda tematica din perspectiva unor serii de sfaturi practice, ceea ce le va ajuta pe femei sa inteleaga ca parul sanatos este un par faralimite.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri