In magazinele de lux Casa Frumoasa anii 80 se reintorc in aceasta toamna prin noile piese si co-lectii din sezonul toamna/iarna 2015-2016.

comunicat de presa

In magazinele de lux Casa Frumoasa anii ’80 se reintorc in aceasta toamna prin noile piese si co-lectii din sezonul toamna/iarna 2015-2016, ca o continuare fireasca a acestei veri inspirate de anii ’70. Asadar, finalul acestui an este marcat de influente grafice, un apetit marit pentru combinatia nemuritoare de alb-negru, nuante puternice punk, precum si de nevoia pentru modele tribale.

Brandurile noi din portofoliul Casa Frumoasa, precum Rochas si Ermanno - Ermanno Scervino, care tocmai au pasit pragul magazinului Casa Frumoasa Radisson Ladies si Men, promoveaza o eleganta atemporala, asa cum nota publicatia “Vogue” dupa prezentarea de podium a casei de moda Rochas. Cea de-a treia colectie a lui Alessandro Dell’Acqua pentru brandul de origine franceza sarbatoreste aniversarea de 90 de ani a companiei, motiv pentru care a fost nevoie de investigatii serioase in arhiva casei de moda. Astfel a iesit la iveala colectia dedicata pasarilor din 1934, dar si clasica dantela Chantilly, care reuseste sa faca orice piesa sa para infinit mai feminina. Accentul a picat pe hainele de toamna/iarna, cu influente evidente din anii ’30, dar si pe nuantele contemporane de genul tocurilor incrustate cu pietre.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Leagăn pentru toată copilăria adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Altfel, brandul Stella Jean propune o iarna eclectica, generoasa in imprimeuri inspirate de zapezile din Himalaya. Texturi si culori diverse, dar mai ales straturi, acestea sunt cuvintele-cheie ale garderobei sezonului. Fustele plisate, sosetele si platformele sunt o combinatie vibranta care scoate toamna din monotonie. Stella Jean este un brand care testeaza adevaratele spirite cura-joase din lumea modei.

Si daca niciuna dintre tendintele sezonului rece de pana acum nu se potriveste, Salvatore Ferragamo vine cu solutia salvatoare pentru adeptele elegantei clasice. Influentele geometrice au dominat podiumurile de moda, in special la Milano, unde fascinatia pentru linii, dreptunghiuri si aschiile de culoare este inca in voga. Massimiliano Giornetti, directorul de creatie al brandului Salvatore Ferragamo, a explorat temeinic aceasta idee. De la fuste plisate din tweed sau din piele cu insertii de sifon pana la rochii fluide de matase si poncho-uri din lana, tricotate in linii orizontale, simetria pare sa-si fi gasit locul ei in preferintele tendintelor.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

In magazinul Casa Frumoasa Radisson Ladies pot fi gasite piese din colectiile brandurilor Fausto Puglisi, N°21, MSGM, Blumarine, Rochas, Ermanno - Ermanno Scervino, Jacob Cohen, Manuel Facchini si Salvatore Ferragamo.

Moda masculina este sustinuta in continuare de brand-uri high fashion disponibile in cele trei magazine dedicate - Casa Frumoasa Lascar, Casa Frumoasa Radisson si Marriott. La Casa Frumoasa Lascar, garderoba toamna/iarna poate fi innoita cu cele mai noi modele de jeansi Jacob Cohen, camasi semnate Emanuele Maffeis sau costume Brioni si Scabal.

Despre Casa Frumoasa

Casa Frumoasa Store din bulevardul Lascar Catargiu este cel mai reprezentativ magazin multi-brand destinat vestimentatiei masculine de lux si sustinut de nume sonore la nivel international. Portofoliul de marci a debutat cu Scabal, cunoscut la scara internationala ca fiind producator de stofe exclusiviste pentru recuzita actorilor de la Hollywood. Julia Kristensen, proprietara Casa Frumoasa, detine si alte patru magazine: Casa Frumoasa Ladies, una dintre cele mai importante destinatii de shopping pentru femei situata la parterul Radisson BLU Hotel, Casa Frumoasa Men la Radisson si la J.W. Marriott Grand Hotel, dar si noul magazin franciza monobrand Marc Cain.

Mai multe detalii pe site-ul Casa Frumoasa si pe pagina de Facebook.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri