Futurecraft creeaza pantofi personalizati de ultima generatie!

comunicat de presa

Bucuresti, 8 octombrie 2015 – adidas dezvaluie astazi traiectoria viitorului pantofilor de performanta prin lansarea Futurecraft 3D, un pantof de alergare inedit cu talpa printata 3D, care se ajusteaza perfect nevoii de amortizare al fiecarui picior in parte. Conceptul 3D face parte din “Seriile Futurecraft”, o initiativa de viitor care plaseaza imbinarea unui produs open source si tehnicile de realizare manuala in central designului pentru a propaga inovatia in toate elementele productiei.

adidas Futurecraft 3D on Youtube

Prin conceptul 3D, care asigura tuturor atletilor o experienta personalizata esentiala, adidas a creat o combinatie unica intre material si procesul tehnologic. Aceasta inovatie va ridica standardele pantofilor de alergare la urmatorul nivel ferind suport personalizat fara precedent si amortizare la fiecare miscare, ajutand astfel atletii sa aiba cele mai bune rezultate. .

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Colecția adidas x Marimekko: mișcarea oferă un optimism nelimitat Club Originals- campania prin care adidas celebrează creativitatea noilor generații

Imagineaza-ti ca mergi intr-un magazin adidas, alergi pe banda de alergare si iti poti achizitiona imediat o pereche de pantofi de alergare printati 3D, aceasta este ambitia talpii adidas printate 3D.
Creand un mulaj extrem de flexibil, realizat din carbon, ce urmareste perfect conturul piciorului si stabileste punctele esentiale de presiune, va pregati fiecare atlet pentru cea mai buna experienta de alergare. Conectat la date cu specificatii exacte si tehnologii care au la baza scanarea piciorului, ofera oportunitati unice de a avea pantoful personalizat inca din magazin.

“Futurecraft 3D este un prototip si o declaratie a intentiilor pe care le are adidas. Am folosit o combinatie unica ce imbinana intr-un mod cu totul original procesul tehnologic cu materialul folosit.Talpa printata 3D nu doar ca ne permite sa cream un pantof de alergare extraordinar, ci totodata sa folosim informatii de performanta care conduc realmente la experientele propuse, adaptandu-se perfect nevoilor oricarui atlet,” a declarat Eric Liedtke, membru al Executive Board in cadrul adidas, responsabil pentru Global Brands.

Povestea lui Futurecraft 3D este primul capitol din seriile adidas Futurecraft, ceea ce consolideaza angajamentul pe care si l-a asumat brandul de a propaga inovatia in toate domeniile de productie.

Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

“Futurecraft reprezinta spatiul nostru de testare. Este o dovada a modului in care ne provocam pe noi insine in fiecare zi sa exploram limitele abilitatilor noastre. Aducem inovatia materialului si a procesului tehnologic combinand tehnicile de realizare manuala siscapacitatea de a crea prototipuri cu potentialul nelimitat al noilor tehnologii de productie. Futurecraft este minimalist – rapid, natural si real – intruchipeaza modul in care am abordat noi designul”, a declarat Paul Gaudio, Creative Director in cadrul adidas.

Pastrand viziunea colaborarii creative a Futurecraft, Futurecraft 3D a luat nastere datorita unui parteneriat OPEN SOURCE cu specialisti europeni de top in printarea 3D – compania Materialise.

Initiativa Futurecraft anunta si mai multe inovatii inedited in design in urmatoarele sase luni si reprezinta o sursa de suport pentru ambitia adidas de a fi cel mai bun brand de articole sportive la nivel global.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri