Zeci de bucuresteni sunt asteptati la intrarea principala a Sun Plaza Shopping Center sa doneze sange in cadrul campaniei organizate de catre Sun Plaza si Asociatia React, cu sprijinul Centrului de Transfuzie Bucuresti si Regina Maria.

Actiunea se desfasoara in perioada 09 – 11 octombrie 2015, intre orele 09:00 - 13:00.

Din cauza crizei actuale din spitale, in ceea ce priveste cantitatea de sange, prea putini oameni primesc sangele de care au nevoie. Uneori, in cazul unei interventii chirurgicale, pacientul alege sa-si autodoneze sange. Deseori, cei care doneaza sunt rude sau prieteni ai pacientului.

Sangele donat cu aceasta ocazie va fi folosit pentru salvarea pacientilor supusi unor interventii chirurgicale sau pentru cei care au nevoie de transfuzii de sange.

Pe parcursul celor trei zile ale campaniei „Daruieste timp, doneaza sange” vor putea dona simultan cate doua persoane la fiecare 30 de minute in unitatea mobila si alte doua persoane in spatiul amenajat in policlinica Regina Maria. Recoltarea de sange va fi realizata de personal specializat, medici si asistente de la Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti, in conditii de siguranta si folosind instrumente de unica folosinta. La fiecare donare se vor recolta aproximativ 450 de ml de sange, care vor fi ulterior utilizati in spitalele din Bucuresti pentru pacientii supusi unor interventii chirurgicale sau pentru cei care au nevoie de transfuzii de sange.

La finalul procesului, Sun Plaza va pune la dispozitie donatorilor si o zona special amenajata, pentru a se reface, langa unitatea mobila amplasata pe esplanada Sun Plaza de la intrarea principala, din Soseaua Oltenitei.

Inainte de a dona, celor interesati li se recomanda consumarea unui mic dejun normal cu legume si fructe, fara multe proteine si grasimi.

Este dovedit faptul ca donarea de sange, pe langa principalul beneficiu de a salva vietile omenesti, contribuie si la imbunatatirea sanatatii donatorului. In urma donarii, sangele este improspatat, imunitatea organismului creste, iar riscurile de paralizie si de accident vascular se reduc cu aproximativ 30%.

Campania „Daruieste timp, doneaza sange" face parte din strategia de CSR a Sun Plaza Shopping Center si se adreseaza tuturor bucurestenilor interesati sa contribuie printr-un gest umanitar la salvarea vietilor omenesti.

Mai multe despre conditiile care trebuie indeplinite pentru a dona, dar si despre beneficiile donatorilor, gasiti pe www.sun-plaza.ro si www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center si pe www.pentruviata.com.

Sun Plaza Shopping Center, aflat in sudul capitalei, este un proiect dezvoltat si detinut de S IMMO AG, listata la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investitii imobiliare din Austria. In prezent proiectul este administrat de CBRE Romania. Deschis in februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza ofera peste 140 de magazine internationale si locale precum: Cora, Leroy Merlin, H&M, Zara, optiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City ce detine 15 ecrane, o zona dedicata pentru bowling, o terasa de vara aflata la inaltime si numeroase restaurante cu bucatarie variata.
Sun Plaza detine o suprafata inchiriabila de 81,000 m2 si peste 210.000 de m2 suprafata construita. Centrul are o capacitate de 2,000 de locuri de parcare gratuite si dispune de o legatura excelenta la sistemul de transport public cu acces direct la reteaua de metrouri, autobuze si tramvaie. Legatura cu statia de metrou Piata Sudului se face printr-un pasaj subteran cu o oferta comerciala diversificata.

S IMMO AG: Fiind prima companie de investitii in real estate listata la bursa din Austria, S IMMO AG inseamna expertiza, un portofoliu puternic si profit in crestere din 1987. Compania investeste atat in proprietati comerciale (birouri, retail, hoteluri), cat si in proprietati rezidentiale in 4 regiuni (Austria, Germania si Europa Centrala si de Sud-Est). Actionarii principali ai S IMMO AG sunt Erste Group si Vienna Insurance Group. Pe piata din Romania, portofoliul companiei include hotelul de 4 stele Novotel, Sun Plaza Shopping Center si Sun Offices.

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listata la S&P 500, cu sediul central in Los Angeles, este cea mai mare firma de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajati (excluzand afiliatii) si deserveste proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermediul celor peste 300 de birouri din intreaga lume (excluzand afiliatii). CBRE ofera consultanta strategica si executorie pentru vanzarea sau inchirierea proprietatilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietatilor si altor facilitati, consultanta in materie de credite ipotecare, estimare si evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investitie, precum si cercetare si consultanta. Pentru mai multe informatii: www.cbre.ro.

Asociatia React este o organizatie neguvernamentala ce participa semnificativ la dezvoltarea celor patru piloni ai unei comunitati prospere: sanatate, educatie, economie sociala si dezvoltare comunitara. Suntem printre cele mai premiate organizatii neguvernamentale din Romania, cu 14 premii de excelenta nationale si internationale castigate in ultimii ani. Implementam proiecte integrate, care produc schimbari majore in viata oamenilor prin sprijin competent si implicare activa. In cei noua ani de la infiintare, am contribuit la schimbarea vietii unui numar de aproximativ 100.000 de romani si am salvat peste 200.000 de vieti omenesti. React are filiale in 5 orase din tara si o echipa de 50 de angajati si peste 200 de voluntari. www.asociatiareact.ro (de confirmat, adaugam diacritice ulterior)

Reteaua de sanatate REGINA MARIA este reteaua de sanatate din Romania, cu peste 3000 de angajati si colaboratori, in cele 22 de locatii proprii din Bucuresti si din tara. Si-a castigat pozitia de lider pe piata medicala romaneasca datorita calitatii serviciilor oferite si a numarului de unitati medicale prin intermediul carora deserveste peste 1,2 milioane de pacienti retail. Totodata, REGINA MARIA are un portofoliu de aproximativ 300.000 de abonamente corporate. In cifre, Reteaua de sanatate REGINA MARIA inseamna: 22 locatii proprii, 4 spitale, 2 maternitati, 5 campusuri medicale, 5 centre de imagistica, 11 laboratoare acreditate, banca proprie de celule stem si peste 180 de policlinici partenere in tara.
www.reginamaria.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri