Cinema City a deschis la Deva primul cinematograf 3D din regiune si cel de-al 20-lea multiplex din tara

12:10, 2 Octombrie 2015 publicat în Noutati

Investitia totala intr-un astfel de multiplex se situeaza in jurul sumei de 4-5 milioane de euro

Comunicat de presa

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Romania, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinematografe din Europa, a inaugurat cel de-al 20-lea multiplex al companiei, in Shopping City Deva. Investitia totala intr-un astfel de multiplex, se situeaza, in general, in jurul sumei de 4-5 milioane de euro. Aceasta investitie nu este acoperita integral de Cinema City, o parte apartinand si dezvoltatorilor centrului comercial.

Citeste si:
Top 7 cele mai noi filme și premiere ale sezonului din cinema
Top 7 cele mai noi filme și...

Cinema City Deva reprezinta o inovatie pe piata locala, fiind dotat cu cea mai moderna tehnologie si ridicandu-se la standardele cinematografelor din marile capitale ale lumii. Noul multiplex dispune de 6 sali, complet digitalizate, care insumeaza un total de 1087 de locuri.

Deschiderea de la Deva marcheaza totodata strategia de extindere a companiei in intreaga tara, Cinema City consolidandu-si astfel pozitia de lider de piata ca numar de cinematografe, numar de bilete vandute si inovatii in tehnologia din domeniu.

Citeste si:
Les Misérables - filmul-protest premiat la Cannes și nominalizat la...
Les Misérables -...

“Ramanem consecventi strategiei noastre de a le oferi iubitorilor de film entertainment de calitate, o experienta cinematografica deosebita si sali de cinema la cele mai noi standarde internationale. Acest efort este sustinut de intreaga echipa Cinema City si, dupa Deva, vom continua cu noi deschideri in perioada imediat urmatoare, in alte doua orase cheie ale tarii: Drobeta-Turnu Severin si Suceava” a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City Romania.

Expansiunea retelei Cinema City in Romania continua astfel in luna octombrie a acestui an, in zona de vest a tarii in judetul Mehedinti, precum si in nordul tarii, in judetul Suceava. Multiplexul din Drobeta-Turnu Severin va fi amplasat in centrul comercial Severin Shopping Center si va dispune de 6 sali, iar multiplexul din Suceava va fi amplasat in centrul comercial Iulius Mall si va dispune de 8 sali.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri