Noua colectie IL PASSO, Essential, pentru femei.

comunicat de presa:

Pantofii din colectia Essential de la Il PASSO se pot defini in 3 cuvinte: eleganti, versatile si rezistenti. Essential include pantofi stiletto cu toc inalt si mediu, pantofi escarpen cu varful usor rotunjit si toc inalt, dar si balerini in trei variante de culori: negru, albastru electric si nude.

Cu toc sau fara, modelele Essential sunt clasice, feminine, usor de accesorizat si de purtat pe parcursul intregii zile. O tinuta clasica de birou va fi completata perfect de aceste modele, insa ii poti asorta si la o pereche de jeansi cand iesi cu prietenii in oras.

Avand finisaje impecabile, calapod comod si un design atractiv, modelele Essential sunt esentiale in garderoba oricarei femei active si stilate.

Noua colectie IL PASSO, Essential, pentru femei este disponibila in magazinele IL PASSO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov, Craiova, Ploiesti si Oradea, precum si in magazinul online www.ilpasso.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri