12:09, 23 Septembrie 2015 publicat în Noutati

L'Occitane Divine are o formula noua anti-imbatranire si tehnici specifice pentru rezultate imediate.

Toata eficienta si senzorialitatea unui tratament facial profesionist poate fi experimentata de acum chiar acasa, cu ajutorul gamei DIVINE, care dispune de o formula noua si o tehnica specifica de aplicare cu rezultate imediate. Laboratorul L’OCCITANE si echipele sale Spa si-au unit cunostintele pentru a crea Crema Masca Divine si Aplicatorul Divine.

CREMA MASCA DIVINE a fost creata pentru a fi folosita in doua moduri diferite: fie zilnic, ca o crema pentru fața, fie de doua ori pe saptamana, ca o masca, conferind tenului o hidratare mult mai intensa. Crema Masca reuneste proprietatile remarcabile a trei ingrediente active naturale: Imortele - cu proprietati exceptionale anti-imbatranire, Untul de shea - cu incredibile proprietati nutritive si Cistus – planta cu un efect imediat de relaxare. Formula unica Divine dezvaluie tineretea pielii si reface chiar si tenul matur, foarte uscat, oferind un moment de confort si pura relaxare.

Citeste si:
Beneficiile uleiului de măsline asupra pielii
Beneficiile uleiului de...

Studiile clinice efectuate de specialistii L`OCCITANE au demonstrat ca, daca este folosita zilnic, Crema DIVINE are efecte de:

• Hidratare intensiva– 93%*
• Relaxare imediata – 84%**
• Odihnire – 87%**

Citeste si:
Wella Professionals relansează gama ELEMENTS
Wella Professionals...

APLICATORUL DIVINE, adjuvant in aplicarea Cremei Masca are un design inspirat de floarea pretioasa de imortele. Invaluit in aur de 24 de carate, Aplicatorul Divine este special creat pentru a se adapta formei mainilor, dar si nevoilor pielii. Partea neteda este pentru puncte de presiune si miscari de netezire, iar partea cu denivelari este recomandata pentru masajul fetei, gatului si decoletului.
Bucura-te de experienta unui tratament profesional chiar acasa!

Mai multe informații despre gama Imortele se gasesc pe http://ro.loccitane.com/


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri