Laboratoarele Dermatologice Bioderma lanseaza Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+, 40 ml o realizare tehnologica unica ce combina o textura ultra-fluida, lejera ca apa, cu un efect DRY TOUCH si o protectie solara foarte inalta, potrivita tuturor tipurilor de piele, inclusiv pentru cea mixta sau grasa.

Comunicat de presa

Pana de curand era o provocare sa combini o protectie solara foarte inalta cu o textura ultra-fluida si cu un efect “dry touch” intr-o formula stabila. Bioderma a raspuns acestei provocari si a creat Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+,o realizare tehnologica unica, ce ofera protectie solara foarte inalta, o texturaultra-fluida, lejera ca apa, cu un efect “dry touch”.

Formula lui Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+ este optimizata prin folosirea a 3 pudre cu efect matifiant. Odata aplicat, pielea este protejata, matifiatasi catifelata.

Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+ oferadublaprotectieimpotriva razelor ultravioleteprin filtrele solare dermatologice si prin protectia biologicaoferita de brevetul Bioprotectie Celulara®, care previne degradarea celularasi imbatranirea prematura a pielii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Textura lejera ca apa, cu efect dry touch,matifiaza pielea si este o excelenta baza de machiaj.
Formula sa este fotostabila, rezistenta la apa, hipoalergenicasi non comedogenica.

Nu contine parabeni si parfum, asigura o tolerantacutanataexcelenta.

Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+ DRY TOUCH este disponibil in 3 variante: Incolor, Claire si Doree

Pretul recomandat in farmacii:
Photoderm Aquafluid SPF 50+ Incolor, 40 ml– 56 RON
Photoderm Aquafluid SPF 50+ Claire, 40 ml – 60 RON
Photoderm Aquafluid SPF 50+ Doree, 40 ml – 60 RON


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri