Rimmel prezinta 60 Seconds Super Shine si noua Colectie Colourfest semnata de Rita Ora

Comunicat de presa

Gata pentru cele mai stralucitoare si colorate unghii... in timp record?
Rimmel London introduce 60 Seconds Super Shine in 50 de nuante noi, lacul de unghii cu noua tehnologie a culorii, 3-in-1! O sticla mica, de mare efect!

Doar o singura miscare pentru o aplicare precisa a culorii, care ofera un strat de baza, o culoare incredibila si un strat lucios la final, toate intr-una - WOW! Pensula ultra-precisa aluneca perfect pe unghii pentru un finisaj profesional superb. O formula inovatoare de uscare rapida, care se intareste in mai putin de 60 de secunde *, ca sa nu ratezi niciun minut de petrecere... super! Si daca asta nu e de ajuns... formula rezistenta la crapaturi, cu formula anti-decolorare rezista pana la 10 zile pline de distractie.

Aventureaza-te in lumea culorilor cu paleta de 50 de nuante fabuloase, la moda - unghiile tale nu vor trece neobservate! Fii cat de indrazneata vrei, cu cele mai fierbinti nuante, perfecte pentru vara. Celebreaza-ti partea romantica cu pasteluri delicioase si culori neutre! Fii sofisticata cu somptuasele si cochetele nunate clasice! Bucura-te de nuante luxuriante cu efect perlat uimitor... sau pur si simplu lasa-ti unghiile sa straluceasca in culori metalice! Exista o culoare must-have pentru orice stil, stare de spirit si tinuta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit 

Alaturandu-se gamei reinventate 60 seconds, Rita semneaza din nou 12 dintre cele mai in voga culori ale gamei! Inspirata de tendintele podiumurilor, de culorile fierbinti pentru vara viitoare si inclinatia ei uimitoare pentru street style, Rita a creat 6 pasteluri care ies in evidenta si 6 culori aprinse si indraznete pentru o manichiura care nu va trece neobservata. Imita curcubeul: galben solar Daisy Days (#450), frumosul oranj Peachella (#408), dulceata fructelor rosii Glaston-Berry (#300), roz diafan Sweet Retreat (#270), azuriu Bestival Blue (#860) si verde spuma-marii Roll in the Grass (#878). Bucurati-va de experienta Colourfest purtand o culoare diferita pe fiecare unghie!

Nuantele hippy-chic se deosebesc prin sticlutele fabuloase flower-power, decorate cu margarete albe, inspirate de festivalurile verii. Mai mult, Rita si-a pus numele cu mandrie pe colectie: semnatura ei vesela apare pe fiecare capac.

12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume 

Vara aceasta pregateste-te pentru festivalul culorilor intense! Unghiile tale vor exploda de culoare, cu noua Colectie Rimmel Colourfest. Lasa-le sa straluceasca alaturi de tine si obtine look-ul londonez!

60 Seconds Super Shine
COLECTIA RIMMEL COLOURFEST NAIL SEMNATA DE RITA ORA

Lac de unghii 60 SECONDS SUPER SHINE
Coloreaza-ti unghiile in culori de impact, ulta-stralucitoare, in timp record:
• Noua tehnologie Rimmel 3-in-1 combina un base coat, culori bogate si un top coat stralucitor.
• Rezistenta, anti-decolorare, culoarea ultra stralucitoare dureaza pana la 10 zile.
• Formula cu uscare rapida se intareste in mai putin de 60 de secunde *.
• Pensula maxi aluneca cu precizie pe unghie, pentru un finisaj perfect, profesional.
• O singura miscare, aplicare precisa .
* un singur strat

Rimmel London introduce Colectia Colourfest Nail semnata de Rita Ora - cele mai tari, de impact, flower-power culori ale verii pentru unghii super-stralucitoare. Pregateste-te pentru festivalul culorilor!

Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Cele mai încurajatoare citate despre succes

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri