Brooks Brothers a fost desemnat sponsorul tinutelor oficiale pentru Pavilionul SUA de la targul mondial din acest an, Expo Milano 2015.

Comunicat de presa

Brooks Brothers a fost desemnat sponsorul tinutelor oficiale pentru Pavilionul SUA de la targul mondial din acest an, Expo Milano 2015. Brooks Brothers, un brand american legendar fondat in 1818, a creat uniforme personalizate pentru cei 120 studenti, ambasadorii celor mai bune si mai apreciate colegii si universitati din Statele Unite ale Americii.

Fiecare reprezentant poarta elementele iconice ale brandului - camata polo cu gulerul prins in nasturi si sacoul albastru reprezentativ. Uniformele pentru barbati vor fi completate printr-o cravata editie speciala, iar cele create pentru femei printr-o esarfa de matase personalizata; ambele elemente sunt imprimate cu motivul distinctiv al steagului pavilionului SUA.

Toate uniformele au fost create de Brooks Brothers in fabricile sale din SUA si au fost pentru prima oara dezvaluite in timpul ceremoniei de deschidere din 1 mai, prima zi a expozitie.

Tema Pavilionului SUA este "Mancarea Americana 2.0: Uniti pentru a hrani planeta" si incurajeaza dialogul deschis si inovatia pe marginea unei game largi de subiecte, inclusiv securitatea alimentara, durabilitatea si mobilitatea, privind spre viitorul planetei.

De asemenea, Brooks Brothers a proiectat si a creat uniforme pentru personalul restaurantului James Beard American Restaurant de la Seven Stars, situat in Galleria Vittorio Emanuele II si pentru "Food Truck Nation" din cadrul pavilionului SUA situat pe terenul USAP. Personalul restaurantului poarta camasi rosu cu alb, o cravata bleumarin si un sort special produs din denim.

"Suntem incantati ca Brooks Brothers a fost ales sa fie partener si sponsor al Pavilionului SUA de la Expo Milano", a declarat Claudio Del Vecchio, Presedinte si CEO Brooks Brothers. "Este un eveniment important si istoric si ne simtim aliniati cu misiunea Expozitiei de a prezenta inovatori americani care influenteaza puternic si modeleaza cultura la scara globala."

Jerry Giaquinta, Director de Comunicare al Pavilionului SUA din cadrul Expo Milano 2015, a mentionat parteneriatul afirmând: "Suntem onorati sa avem Brooks Brothers ca si partener, deoarece compania reprezinta un exemplu de creativitate si inovatie americana in afaceri. Suntem recunoscatori pentru efortul extraordinar pe care l-au depus in crearea tinutelor oficiale care imbina stilul american cu cel italian. Studentii-ambasadori au fost extrem de incântati când le-au probat pentru prima oara".

Brooks Brothers va oferi, de asemenea, produse exclusive ca si suveniruri, doua cravate cu semnatura, palarii si un sort din denim, toate realizate in SUA. Aceste elemente de colectie vor fi vândute exclusiv la USAP si la magazinul reprezentativ Brooks Brothers de pe Via San Pietro all'Orto in Milano, Italia.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri