27 Aprilie 2015 publicat în Noutati 33 share-uri

Bucura-te de un ten sanatos in doar trei pasi simpli

Comunicat de presa

Cat de multa atentie oferi ingrijirii pielii tale? Prin alegerea produselor potrivite tipului tau de ten si utilizarea zilnica a acestora faci pasii esentiali pentru a oferi pielii tale protectia si confortul necesar.

Stilul de viata are un impact major asupra starii generale de sanatate, iar acest lucru este valabil si pentru piele, fiind primul scut impotriva factorilor daunatori din mediul inconjurator. Fie ca esti mereu pe fuga sau esti o persoana sedentara, ai o viata sociala activa sau esti o mama ocupata, ingrijirea pielii devine din ce in ce mai dificila, mai ales daca esti predispusa lipsei de somn, stresului sau unei alimentatii necorespunzatoare.

Pentru o piele frumoasa si sanatoasa, Amway iti recomanda un ritual zilnic de ingrijire a pielii folosind produsele ARTISTRY essentials. Urmand trei pasi simpli, pielea ta va arata minunat in orice moment al zilei, indiferent de varsta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

1. CURATARE – Asigura-te ca transformi acest pas intr-un obicei, chiar daca nu ai iesit in oras sau nu ai purtat machiaj. Desi tenul pare curat, acesta poate fi acoperit de impuritati invizibile care il pot afecta. Formula delicata a lotiunii demachiante ARTISTRY essentials te ajuta sa iti cureti eficient tenul si contribuie, in acelasi timp, la restaurarea nivelului de hidratare pentru a mentine pielea supla si catifelata. Extractul de ovaz exfoliaza usor si netezeste pielea, oferindu-i un aspect intinerit.

2. TONIFIERE – Indeparteaza orice resturi de machiaj sau impuritati ramase in urma procesului de curatare, in timp ce ajuti pielea sa isi recapete pH-ul natural. Lotiunea tonica ARTISTRY essentials energizeaza tenul pentru a ramane perfect hidratat si echilibrat pe tot parcursul zilei.

3. HIDRATARE – Procesul de ingrijire a pielii nu este complet fara o hidratare potrivita. Lotiunea hidratanta ARTISTRY essentials intareste bariera de protectie a pielii, aducand un plus de hidratare. Protectia impotriva razelor UVB/UVA si radicalilor liberi ajuta la prevenirea semnelor imbatranirii premature a tenului. Ingredientele ultra-performante mentin pielea sanatoasa si hidratanta pe tot timpul zilei.
Trei pasi simpli in doar trei minute pe care le poti dedica ingrijirii pielii, de doua ori pe zi, dimineata si seara.

Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC A contat cine a zbierat mai tare 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

ARTISTRY essentials este o gama de produse de ingrijire a tenului cu utilizare zilnica pentru tipurile de ten normal spre uscat, mixt spre gras sau sensibil. In functie de nevoile specifice ale pielii tale, poti combina sau alege dintre produsele hidratante si cele cu efect de calmare a pielii, pentru a obtine beneficii maxime.

ARTISTRY essentials imbina stiinta cu natura intr-o gama de ingrediente brevetate, derivate din fitonutrientii din plante, valorificand astfel frumusetea naturala a fiecarei femei. Rezultatele sunt imediate si de durata. Pielea ta lucreaza din greu pentru a te proteja, iar cu ARTISTRY essentials ii poti oferi, la randul tau, grija binemeritata.

Produsele Artistry sunt comercializate in Romania exclusiv prin reteaua de Intreprinzatori Privati Amway. Pentru mai multe informatii sau pentru a putea localiza un Intreprinzator Privat Amway, va rugam sa accesati website-ul www.amway.ro. Pentru mai multe informatii despre ARTISTRY essentials, va rugam sa accesati www.amway.ro

Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! Campania “Donăm Sânge Împreună”, inițiată de Hotel Sheraton București a strâns peste 300 litri de sânge de la lansare și pregătește un nou maraton de donare pe 19 aprilie. SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri