12:04, 7 Aprilie 2015 publicat în Noutati

Va doriti sa petreceti momente de relaxare alaturi de cei dragi si sa va bucurati de confortul propriului camin? Biosemineul Fire Line Automatic 2 model E este exact ceea ce cautati!

comunicat de presa

Semineul Fire Line Automatic 2 model E a fost adaptat nevoilor clientilor nostri, nu doar din punct de vedere financiar, ci si pentru a le oferi confort si momente de relaxare. Fire Line Automatic 2 model E functioneaza usor si rapid si asigura confortul si siguranta in timpul folosirii. Acest nou model este prevazut cu un panou de control ascuns, pentru reglarea intensitatii flacarii si a consumului optim de combustibil.

Citeste si:
Psihologia culorilor: Proprietățile psihologice ale celor 11 culori...
Psihologia culorilor:...

De asemenea, biosemineul Fire Line Automatic 2 model E are numerosi senzori de siguranta, care informeaza utilizatorul despre functionarea dispozitivului. Datorita ventilatoarelor incorporate nu este necesara nicio alta ventilatie, semineul fiind pus in functiune prin apasarea unui singur buton de pe panoul de control. Daca semineul este in functiune, deschiderea clapei de admisie nu este permisa. Dispozitivul are la baza tehnologia BEV, ceea ce inseamna ca functioneaza fara fum, miros sau cenusa.

Planika a imbinat mai multe elemente intr-un singur produs, oferind acum posibilitatea achizitionarii unui semineu Fire Line Automatic 2 model E incorporat. In acest fel, utilizatorii se pot bucura de o serie de idei inovative care sa-i ajute sa creeze un design casei dupa bunul plac.

Citeste si:
Ghid să alegi covoare moderne pentru casa ta
Ghid să alegi covoare moderne...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri