LIDL INAUGUREAZA UN NOU MAGAZIN IN BUCURESTI

12:03, 27 Martie 2015 publicat în Noutati

Lidl continua investitiile in Romania prin inaugurarea pe data de 2 aprilie a unui magazin nou construit, reteaua sa din Romania ajungand astfel la 185 de magazine. Noua unitate se deschide in Bucuresti, pe strada Prelungirea Ghencea, nr.15C - 15E, are o suprafata de vanzare de aproximativ 1200 m² si dispune de peste 130 de locuri de parcare. Orarul de functionare al noii unitati va fi urmatorul: intre 7:30 si 22:30 de luni pana sambata, iar duminica, intre 8:00 si 20:00.

Comunicat de presa

Inaugurarea noului magazin Lidl continua strategia companiei de a oferi zilnic romanilor, in zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, direct de la producatori, intr-o larga varietate de sortimente. Lidl promoveaza cu consecventa colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile de calitate comercializate in reteaua Lidl fiind produse in Romania.

Citeste si:
Asociația Zi de Bine amenajează un teren de antrenament pentru...
Asociația Zi de Bine...

Evitand intermediarii, oferta Lidl asigura produse in acelasi timp proaspete, de calitate si la cele mai competitive preturi. Avand acces direct la cele mai bune produse din fiecare tara in care activeaza, Lidl propune clientilor sai marci de calitate superioara din intreaga Europa, venind direct de la producatorii din Italia, Franta, Germania, Spania si alte tari.

Lidl va continua investitiile in Romania in paralel cu crearea de noi locuri de munca la nivel national. Lidl are in prezent peste 3.800 de angajati in reteaua de magazine, centrele regionale de distributie si in sediul central.

Citeste si:
Lidl România introduce, în premieră, în oferta săptămânală de...
Lidl România introduce, în...

Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, activand in 26 de tari europene si avand peste 100 de centre logistice ce asigura aprovizionarea a peste 10.000 de magazine. Avand mai mult de 170.000 de angajati, Lidl se numara printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri